Hyundai lanseaza doua noi modele in cadrul Salonului Auto International de la Frankfurt

Hyundai lanseaza doua noi modele in cadrul Salonului Auto International de la Frankfurt
  • Noul i20 Active si Noul Santa Fe completeaza cea mai tanara gama a marcii in Europa
  • Hyundai introduce sistemul Android Auto pe piata din Europa, odata cu lansarea noului i40
  • Conceptul „Vision G” evidentiaza filozofia si evolutia de design a viitoarelor modele Hyundai

 

 

Hyundai va prezenta la Salonul Auto International de la Frankfurt 2015 noi modele, concepte si tehnologii inovatoare. i20 Active si Santa Fe, doua premiere, completeaza cea mai tanara gama a marcii in Europa, toate noile modele avand mai putin de doi ani de la lansare. Tehnologia Android Auto, care permite conectarea unui smartphone cu sistemul de infotainment al autovehiculului, va debuta pe noul i40, Hyundai fiind printre primele marci din Europa care ofera aceasta facilitate.

 

Pasiunea companiei pentru design este reprezentata de conceptul „Vision G”, dezvaluit in premiera mondiala la Frankfurt, care prezinta linia viitoare de design a produselor care vor fi lansate de marca. Tot in cadrul Salonului Auto International, Hyundai va prezenta si „N”, noua divizie de performanta a marcii.

 

Cu aceasta ocazie vor fi prezentate i20 Active si Santa Fe, echipate cu o serie de sisteme noi de siguranta activa. De asemenea, motorul 1.0-litri T-GDI va fi introdus pe intreaga gama i20.

 

Thomas A. Schmid, Chief Operating Officer la Hyundai Motor Europe, a declarat: „Cu noile i20 Active si Santa Fe ne imbogatim familia de SUV-uri si crossovere, toate modelele fiind noi sau actualizate anul acesta. Cele doua noi autovehicule completeaza cea mai tanara gama pe care o detine Hyundai in Europa. Primele opt luni ale anului 2015 au inregistrat cele mai bune rezultate de pana acum in Europa si suntem pregatiti sa pastram aceasta tendinta.”

 

Noul i20 Active – un crossover subcompact puternic pentru o aventura urbana

Noul i20 Active va fi disponibil pe piata europeana, consolidand gama Hyundai i20, alaturi de variantele in cinci usi si de i20 Coupe. Modelul are un design distinctiv si versatilitatea sporita pentru clientii care prefera un stil de viata aventuros. In plus, dispune de o setare modificata a suspensiilor, care ofera o garda la sol mai mare cu 20 mm, comparativ cu versiunea in cinci usi, si de o pozitie mai ridicata a scaunelor pentru o vizibilitate sporita.

 

Pentru mai multa eficienta, un nou motor pe benzina de 1.0 litri, turbo cu injectie directa, in trei cilindri, cu doua versiuni de putere, va fi disponibil pe toata gama i20. Versiunea de 100 CP este conceputa pentru a maximiza economia de combustibil, in timp ce unitatea de 120 CP a fost dezvoltata pentru mai mult confort la volan, fara a face insa un compromis in ceea ce priveste eficienta.

 


Noul Santa Fe – inovatie si rafinament

Cel mai longeviv SUV al marcii in Europa vine cu o serie de modificari in ceea ce priveste designul, tehnologia, siguranta activa si confortul.

 

Santa Fe are un profil atletic, dinamic si impunator. In plus, modelul dispune de o serie de sisteme noi de siguranta activa, printre care se numara: franare de urgenta autonoma, sistem de avertizare trafic spate pentru iesirea din parcare, pilot automat inteligent, sistem de monitorizare a punctului mort, sistem de avertizare la schimbarea benzii de rulare si sistem de asistare pentru faza lunga, toate pentru siguranta si confort sporite.

 

Hyundai introduce sistemul Android Auto pentru o conectivitate sporita

Hyundai a fost primul constructor de autovehicule care a introdus, in prima parte a acestui an, sistemul Android Auto pe modelul Hyundai Sonata in Statele Unite. Acum va fi printre primii constructori din Europa care va integra sistemul si in Europa, atunci cand va fi lansat pe Noul i40, in noiembrie 2015.

Android Auto permite utilizatorilor de smartphone cu tehnologie Android sa-si conecteze terminalul cu sistemul de infotainment al autovehiculului, pentru a avea acces la aplicatii, muzica si alte servicii de comunicare si radio. Android Auto utilizeaza capacitatile smartphone-ului pentru a oferi conducatorului auto modalitati variate de a ramane mereu conectat.

 

„Vision G” – design si tehnologie in viitor

Conceptul „Vision G” reflecta evolutia de design a viitoarelor produse Hyundai si tehnologia avansata de conectivitate si control. Designul unic si tehnologiile avansate au fost dezvoltate in colaborare cu toate centrele Hyundai Design din intreaga lume. Dotarile noi, precum sistemul touch screen cu ecran curbat confera o nota de rafinament interiorului conceput din materiale de inalta calitate.

 

Jochen Sengpiehl, Vice President Marketing la Hyundai Motor Europe, a mentionat: „In conformitate cu directia noastra strategica, oferim produse noi si multiple posibilitati pentru clientii Hyundai. “Vision G” reprezinta sursa de inspiratie pentru design-ul viitoarelor produse, in timp ce Hyundai “N” reflecta filosofia Hyundai de a oferi consumatorilor experiente dincolo de asteptari, bazate pe o legatura emotionala.”

 

Conferinta de presa Hyundai Motor este programata marti, 15 septembrie, in Hala 6, la ora locala 11:30.