Hyundai lanseaza un documentar despre povestea de succes a gamei IONIQ

Hyundai lanseaza un documentar  despre povestea de succes a gamei IONIQ

Hyundai Motor Company a lansat „Defying Convention”, un documentar dedicat gamei IONIQ. Versiunea completa a materialului video este acum disponibila pe Channel Hyundai.

De la lansarea marcii IONIQ (august, 2020), Hyundai a dezvoltat doua modele. IONIQ 5 a obtinut numeroase premii la nivel global, dar si performante solide in vanzari. Totodata, IONIQ 6 a contribuit la consolidarea pozitiei Hyundai de lider in domeniul electrificarii si a mobilitatii viitorului, in linie cu viziunea companiei „Progress for Humanity”.

Naratorul documentarului este Erin Baker, jurnalist auto si jurat in cadrul World Car of the Year. Filmul prezinta o serie de interviuri cu angajati, directori si cercetatori din cadrul Hyundai, care au fost implicati in fabricarea modelului IONIQ 5. Cu aceasta ocazie, sunt dezvaluite detalii despre procesele care au stat la baza dezvoltarii tehnologiilor, cum ar fi platforma E-GMP (Electric Global Modular Platform) si V2L (Vehicle to Load).

„La Hyundai, am sfidat fara incetare conventionalul, pentru ca inovatia sa faca parte din ADN-ul nostru”, a declarat Jay Chang, President & CEO - Hyundai Motor Company. „Filmul documentar „Defying Convention” reprezinta echipa Hyundai, care a luat parte la transformarea IONIQ intr-o poveste de succes.”

Obiectivul Hyundai este de a depasi limitele conventionale prin intermediul solutiilor inteligente de mobilitate, dar si prin introducerea roboticii, AAM, PBV si dezvoltarea oraselor inteligente in viitor.

Mai multe informatii despre povestea IONIQ pot fi descoperite accesand: https://www.hyundai.com/worldwide/en/. Totodata, o versiune succinta a documentarului este disponibila accesand www.youtube.com/HyundaiWorldwide.