Hyundai a livrat flota de autovehicule oficiale pentru Campionatul Mondial de Fotbal Brazilia 2014

Hyundai a livrat flota de autovehicule oficiale pentru Campionatul Mondial de Fotbal Brazilia 2014
  • Hyundai a livrat 1.021 de unitati sedan, SUV-uri si autovehicule comerciale usoare, care reprezinta flota oficiala FIFA. De asemenea, a decorat cele 32 de autocare ale echipelor nationale cu sloganurile desemnate castigatoare in cadrul competitiei „Fii acolo alaturi de Hyundai”.

Cu doar cateva zile inainte de inceperea Campionatului Mondial de Fotbal Brazilia 2014, Hyundai, partenerul auto al evenimentului sportiv, a livrat oficialilor FIFA o flota de peste 1.000 de unitati. Cu ocazia acestui eveniment au fost prezentate si cele 32 de autocare decorate care vor transporta echipele nationale calificate in cadrul competitiei.

In timpul ceremoniei, desfasurate pe Arena Sao Paulo din Brazilia, au fost predate autocarele oficiale special decorate, precum si 1021 de autovehicule sedan si comerciale usoare, printre care se numara Equus, Genesis, Azera, Santa Fe, Sonata, ix35, Veloster, H1, H100, precum si modelul special produs in Brazilia, HB20. Autovehiculele vor asigura buna desfasurare a evenimentului global, transportand oficialii FIFA, echipele nationale, membrii comitetului de organizare, arbitrii si reprezentantii media.

„Suntem incantati sa fim parteneri oficiali ai FIFA pentru acest eveniment deosebit, iar angajamentul nostru fata de fotbal are un rol important in crearea unei conexiuni intre clientii nostri si marca pe care o reprezentam”, a declarat William Lee, Presedintele Hyundai Motor Brasilia (HMB), in cadrul ceremoniei oficiale. „Vom depune toate eforturile pentru a transforma Campionatul Mondial de Fotbal din acest an in cel mai spectaculos Campionat FIFA din istorie. Suntem alaturi de tara gazda, aici functionand una dintre cele mai moderne fabrici Hyundai, care produce modelul exclusiv HB20”, a adaugat oficialul Hyundai.

„O operatiune de transport fara probleme este esentiala pentru succesul Campionatului Mondial de Fotbal FIFA”, a declarat secretarul general FIFA, Jérôme Valcke. „Suportul oferit de catre partenerul nostru Hyundai ne bucura, avand asigurata flota auto a evenimentului, pentru a transporta in conditii de confort oficialii si echipele participante.”

Cele 32 de autocare ale echipelor calificate sunt decorate in culorile nationale ale fiecarei reprezentative, regasindu-se de asemenea sloganurile castigatoare ale concursului „Fii acolo alaturi de Hyundai”. In plus, fiecare autocar va fi escortat de cate o unitate Grand Santa Fe - varful de gama SUV, inscriptionata special pentru acest eveniment.

Suplimentar fata de flota livrata, Hyundai va asigura echipe complete de service pentru toate stadioanele pe care se vor desfasura meciuri, precum si pentru toate locatiile FIFA. Unitatile service vor oferi suport si asistenta pe toata durata desfasurarii evenimentului. Inainte de livrarea unitatilor, Hyundai Motor Brazilia a pregatit o echipa de peste 1000 de conducatori auto pentru a fi familiarizati cu fiecare model in parte si pentru a cunoaste notiuni de intretinere, tehnici de condus defensiv, precum si rutele de parcurs.