Hyundai livreaza autovehiculele oficiale pentru summitul G20

Hyundai livreaza autovehiculele oficiale pentru summitul G20

HYUNDAI LIVREAZA AUTOVEHICULELE OFICIALE PENTRU SUMMITUL G20


  • Hyundai livreaza 129 de autovehicule pentru Summitul G20 din Seul.
  • Printre acestea se numara cel mai performant model de lux Equus si autovehiculele electrice BlueOn.


Hyundai Motor Company, cel mai mare producator de autovehicule din Coreea de Sud, a predat autovehiculele oficiale pentru Summitul G20 din Seul in fata Coex Center din Seul, locatie care va gazdui evenimentul. Hyundai Motor va pune la dispozitia organizatorilor 129 de autovehicule pe perioada Summitului, dintre acestea evidentiindu-se limuzina Equus, care va transporta liderii G20.


„Suntem mandri sa furnizam autovehiculele oficiale pentru un eveniment international de o asemenea anvergura”, a afirmat vice-presedintele Hyundai Motor, Euisun Chung, in timpul ceremoniei de predare a autovehiculelor. „Aceasta va reprezenta o oportunitate pentru ca liderii mondiali sa constate inalta calitate si performantele ridicate ale modelelor noastre. Suntem de parere ca acest eveniment va contribui la cresterea valorii globale a marcii Hyundai, consolidand in acelasi timp competitivitatea industriei auto coreene pe plan mondial.”


„Autovehiculele produse de Hyundai Motor vor avea o contributie semnificativa la succesul acestui Summit. Faptul ca liderii lumii vor fi transportati in autovehicule coreene reprezinta un motiv de mandrie,” a afirmat Si-Hyung Lee, ambasador al Comitetului Prezidential pentru Summitul G20.


In vederea desfasurarii in conditii optime a evenimentului, Hyundai va trimite echipe de service cu program non-stop in toate locatiile principale, printre care se numara sediul evenimentului, hotelurile si aeroportul, pentru cazurile de urgenta. In plus, in vederea asigurarii calitatii autovehiculelor, presedintele si directorul executiv Mong-Koo Chung a inspectat personal parcul auto pus la dispozitia Summitului.


De asemenea, Hyundai Motor va profita de aceasta sponsorizare pentru a prezenta intregii lumi tehnologia „Blue”. Pe langa primul model electric de mare viteza, BlueOn, Hyundai va pune la dispozitia personalului evenimentului autobuze electrice si autobuze FCEV (Fuel Cell Electric Vehicle) pe toata perioada Summitului.