Hyundai Motor Company – festival drive-in in Coreea de Sud

Hyundai Motor Company – festival drive-in in Coreea de Sud

HYUNDAI MOTOR COMPANY – FESTIVAL DRIVE-IN IN COREEA DE SUDIn contextul social actual, in care evenimentele de amploare au fost anulate, Hyundai Motor Company a identificat o modalitate inedita de a oferi experiente memorabile. Festivalul Hyundai - „Stage X Drive-in Concert”, desfasurat pe parcursul a trei zile, a atras peste 1.000 de spectatori, care s-au bucurat de concerte de muzica live, in conditii de maxima siguranta, din confortul propriului autovehicul. Momentele au fost surprinse intr-un material video care poate fi vizualizat accesand https://youtu.be/ZoiV97Bgmw4.

Evenimentul a fost organizat de Hyundai Motor Company pe un teren din apropierea Hyundai Motorstudio Goyang, Coreea de Sud. In fiecare dintre cele trei zile de festival, 300 de autovehicule erau parcate in zona dedicata, respectand in acelasi timp masurile de distantare fizica, in conformitate cu directivele guvernamentale.

Programul a inclus spectacole cu muzica live sustinute de artisti K-pop. Printre cei prezenti s-a aflat si distributia coreeana din musicalul Broadway „42nd Street”, care a interpretat melodiile din spectacol, dar si New World Philharmonic Orchestra condusa de dirijorul Nanse Gum, care a sustinut un concert de muzica clasica.

„Stage X” este un eveniment anual gazduit de Hyundai Motorstudio, care are obiectivul de a oferi momente de neuitat clientilor. Editia de anul acesta a reprezentat o oportunitate atat pentru artistii care au avut concerte live, poate pentru prima data dupa cateva luni, cat si pentru fanii muzicii, care s-au bucurat in siguranta de spectacole, intr-o perioada in care actiunile de amploare au fost amanate sau anulate.

„Avand in vedere situatia pe care o traversam, este important sa descoperim noi mijloace pentru a sprijini cultura si pentru a oferi noi experiente in conditii de siguranta”, a declarat Cornelia Schneider, Vice President and Head of Global Experiential Marketing. 

Hyundai s-a alaturat efortului global de combatere a pandemiei de COVID-19 prin diferite masuri, oferind inclusiv centre de pregatire pentru a fi utilizate drept facilitati de tratament in Coreea. De asemenea, compania a pus la dispozitia personalului din prima linie flote de autovehicule (in Europa si America Latina) si a sprijinit activitatea de testare in SUA si Indonezia.