Hyundai Motor a desfasurat competitia World Skill Olympics

Hyundai Motor a desfasurat competitia World Skill Olympics

HYUNDAI MOTOR A DESFASURAT COMPETITIA WORLD SKILL OLYMPICS


  • Competitia „World Skill Olympics” se desfasoara periodic si se adreseaza tehnicienilor Hyundai
  • Castigatorul, Jason Emerson, face parte din echipa Riverside Hyundai (U.S.)

Recent, Hyundai Motor Company, cel mai important producator auto din Coreea de Sud, a desfasurat competitia „World Skill Olympics”. Evenimentul, aflat la cea de a 10-a editie, a avut loc in cadrul Centrului Tehnic de Pregatire din Coreea.

Inca de la prima editie, desfasurata in anul 1995, obiectivul principal al competitiei a fost dezvoltarea abilitatilor tehnicienilor prin pregatire sistematica, astfel imbunatatind calitatea serviciilor si programelor oferite de catre Hyundai Motor.

In cadrul acestei competitii au participat 145 de tehnicieni si 87 de specialisti, din 54 de tari. Concursul de tip „olimpiada” a evaluat serviciile oferite, la nivel mondial, in reteaua de service Hyundai. Castigatorul Jason Emerson face parte din echipa Hyundai Riverside, California, U.S. El a obtinut premiul cel mare in valoare de 5.000 de dolari.

La ceremonia de decernare a premiilor au participat reprezentantii Hyundai Motor. Kang Rae Lee, director al departamentului International Service al Hyundai Motor a declarat: „Calitatea serviciilor oferite clientilor nostri reprezinta o prioritate pentru Hyundai. Acest eveniment permite dezvoltarea, la nivel mondial atat a retelei de service Hyundai, cat si a valorilor companiei.”

Competitia a fost alcatuita din doua etape. Prima a constat in evaluarea componentelor precum: propulsoare, dispozitive electrice, sasiu, transmisie automata, dar si a altor echipamente tehnice. In cea de a doua faza participantii au sustinut un examen scris. Prin acest tip de actiuni Hyundai Motor urmareste imbunatatirea calitatii serviciilor atat prin dezvoltarea cunostintelor practice, cat si a celor teoretice.