Hyundai Motor inaugureaza o noua locatie in Mexic

Hyundai Motor inaugureaza o noua locatie in Mexic

Recent, Hyundai Motor, unul dintre cei mai importanti producatori auto la nivel global, a anuntat inaugurarea unei noi locatii – Hyundai Motor Mexic (HMM). Hyundai Motor isi propune sa sustina, astfel, vizibilitatea brandului si cresterea capitalului de marca prin reteaua globala de productie si gama de modele. Noul sediu din Mexic va fi inaugurat in luna mai a acestui an.

„Suntem incantati de aceasta oportunitate, iar piata auto din Mexic prezinta un potential ridicat”, a declarat dl. Tak Uk Im, Chief Operating Officer al Hyundai Motor Company. „In decursul ultimilor ani, procesul de productie Hyundai si reteaua de distributie s-au dezvoltat considerabil”, a adaugat dl. Tak Uk Im.

„Ma bucur ca fac parte din echipa Hyundai si am sansa de a contribui la dezvoltarea marcii pe piata din Mexic”, a declarat dl. Pedro Albarran, noul Director Executiv al HMM. „Reteaua nationala va fi alcatuita din distribuitori de top si suntem convinsi ca ne vom integra in competitia locala intr-un timp foarte scurt.” Dl. Albarran, care a fost numit in aceasta functie recent, detine peste 12 ani de experienta in domeniul auto.

Portofoliul de produse al HMM este in dezvoltare, primii distribuitori urmand a fi pozitionati in orase precum Mexic, Guadalajara si Monterrey.