Hyundai Motor a recompensat distribuitorii cu rezultate remarcabile din Europa

Hyundai Motor a recompensat distribuitorii cu rezultate remarcabile din Europa
  • 18 distribuitori au primit cea mai inalta distinctie: „The President Award”, pentru rezultatele inregistrate privind gradul de satisfactie a clientilor Hyundai si performanta in vanzari
  • Distribuitorii Hyundai Auto Romania: Helios Service din Focsani, Dab Auto Serv din Bucuresti, Mondo Trade din Targu Mures si Tiriac Auto din Bucuresti au fost premiati in cadrul galei
  • Festivitatea s-a incheiat cu o vizita la fabrica Hyundai din Nošovice, Cehia, unde invitatii au avut ocazia de a testa noul model Tucson

Hyundai Motor a recompensat distribuitorii europeni cu rezultate remarcabile in timpul unei ceremonii care a avut loc la fabrica din Nošovice, Cehia. 119 participanti din 20 de tari au fost premiati, pe baza rezultatelor inregistrate in ceea ce priveste performanta de vanzari si satisfactia clientilor. Dintre acestia, 18 distribuitori au primit cea mai inalta distinctie: „The President Award”. 

Ceremonia de decernare s-a incheiat cu o vizita la fabrica Hyundai din Nošovice, Cehia, unde invitatii au avut ocazia de a testa noul Tucson. Modelul Hyundai, care va intra la vanzare in Europa in a doua jumatate a anului 2015, este produs in fabrica ceha, alaturi de noua familie i30 si noul ix20.

Reprezentantii Hyundai din cele 31 de tari din regiunea europeana sunt evaluati periodic pentru generarea de noi standarde de calitate a serviciilor dedicate clientilor, performanta lor fiind masurata impreuna cu rezultatele de vanzari. „The President Award” poate fi acordat unui singur distribuitor din fiecare tara, in fiecare an.

Odata cu inmanarea premiilor, Thomas A. Schmid, Chief Operating Officer la Hyundai Motor Europa, a declarat: „In cadrul acestor programe recompensam distribuitorii care sunt cei mai buni ambasadori de brand pentru Hyundai in ceea ce priveste experienta clientului. Vom continua sa promovam excelenta in randul partenerilor nostri - distribuitori ai retelei din Europa - in concordanta cu obiectivul Hyundai de a imbunatati nivelul calitatii asociat marcii.”

Cea de-a treia festivitate de premiere „Customer Satisfaction Excellence Award” a reunit distribuitori de top din regiune, inclusiv reprezentanti ai filialelor europene, furnizori si clienti corporativi. In total, 400 de participanti din 31 de tari s-au alaturat evenimentului, constand in ateliere de lucru, prezentari de produse si sesiuni interactive de test drive.

Printre cei recompensati s-au aflat si distribuitorii Hyundai Auto Romania:

  • Helios Service din Focsani a primit cea mai inalta distinctie - „The President Award” pentru rezultatele inregistrate privind gradul de satisfactie a clientilor Hyundai si performanta in vanzari.
  • Dab Auto Serv din Bucuresti si Mondo Trade din Targu Mures au fost premiati pentru calitatea standardelor mentinute in locatii, precum si pentru satisfactia clientilor in vanzari, respectiv service.
  • De asemenea, in cadrul galei, distribuitorul Tiriac Auto a primit titlul „Dealer Frontier in Romania” pentru volumul impresionant al vanzarilor pe parcursul anului 2014.