Hyundai Motorsport a anuntat cooptarea in echipa a lui Andreas Mikkelsen, odata cu Raliul Spaniei

Hyundai Motorsport a anuntat cooptarea in echipa a lui Andreas Mikkelsen, odata cu Raliul Spaniei
  • Pilotul norvegian va lua startul la toate cele trei etape ramase in calendarul WRC 2017

Hyundai Motorsport l-a cooptat in cadrul echipei pe Andreas Mikkelsen, care va concura alaturi de Thierry Neuville si Dani Sordo in Raliul Spaniei, din Campionatul Mondial FIA (WRC).

Pilotul norvegian va lua startul la toate cele trei etape ramase in campionat – Raliul Spaniei, Raliul Marii Britanii si Raliul Australiei – alaturi de Anders Jæger-Synnevaag, copilotul sau. Cele trei echipaje care au concurat pana acum in culorile Hyundai Motorsport vor continua colaborarea.

„Le uram bun venit in echipa si sper sa recuperam cat se poate de mult din diferenta fata de M-Sport odata cu etapa din Spania”,a declarat Michel Nandan, directorul echipei.

„Sunt incantat ca voi pilota pentru Hyundai Motorsport. Modelul Hyundai i20 Coupe WRC a demonstrat ca este competitiv pe orice suprafata, iar echipa este una extraordinara. Am avut ocazia sa testez masina la inceputul anului si sunt sigur ca vom avea o evolutie pozitiva la ultimele trei raliuri din 2017. Obiectivul meu este de a ajuta cat mai mult echipa in lupta pentru titlul constructorilor. Sunt pregatit pentru aceasta provocare si sper ca aceasta sa fie inceputul unei colaborari pe termen lung”, a adaugat Andreas Mikkelsen.  

Despre Hyundai

Hyundai Auto Romania, parte a Grupului Tiriac, este reprezentantul marcii Hyundai in Romania din anul 1994 si aduce pe piata nationala noua modele Hyundai, atat din gama autoturismelor, cat si din cea a autovehiculelor comerciale usoare. Fondata in 1967, Hyundai Motor Company s-a transformat in Hyundai-Kia Automotive Group, care este cotat drept al cincilea producator auto la nivel mondial incepand din anul 2007.