Hyundai Motorsport a debutat in Raliul Mexicului, cea de-a treia etapa WRC 2017

Hyundai Motorsport a debutat in Raliul Mexicului, cea de-a treia etapa WRC 2017

Hyundai Motorsport a luat startul in etapa din Mexic, concurand pe cele doua super speciale din Piata Zócalo, in centrul capitalei Mexico City. Echipa a incheiat sesiunea de joi cu cele trei echipaje in top sase.

„Stiam ca va fi un start special, insa atmosfera a fost incredibila. A fost un sentiment extraordinar sa pilotez in fata unui public atat de numeros. Am acumulat o energie pozitiva si astept cu nerabdare probele pe macadam”,a declarat Hayden Paddon.

Cel mai rapid echipaj Hyundai a fost format din Thierry Neuville si Nicolas Gilsoul.

„A fost o onoare pentru noi sa luam startul intr-o zona istorica a orasului. Raliul Mexicului are cel mai spectaculos start festiv. Suporterii sunt foarte entuziasmati, iar atmosfera inconfundabila”, a mentionat Thierry Neuville.

Dani Sordo si Marc Martí au avut un debut pozitiv de sezon si vor sa continue in acelasi ritm. Echipajul spaniol s-a aflat aproape de clasarea pe podium in anul 2016, obiectivul pentru acest final de saptamana fiind incheierea in top trei.

„Nu cred ca am mai vazut ceva care sa ma impresioneze atat de mult precum cele doua speciale din aceasta seara. Atmosfera ne motiveaza si ne dorim sa luptam pentru un loc pe podium",a adaugat Dani Sordo.

Dupa startul festiv si primele probe din program, echipajele se vor intoarce la cartierul general din Leon pentru celelalte 18 speciale, cu o lungime totala de peste 370 km.

Cred ca organizarea acestei probe a fost o idee excelenta. A fost scris un nou capitol in istoria WRC si ma bucur ca am fost prezenti. Suporterii din Mexic sunt foarte pasionati si speram sa le oferim un spectacol pe masura in urmatoarele zile”,a declarat si Michel Nandan, directorul echipei.

Vineri sunt programate sapte probe speciale cu o lungime totala de 154,85 km, printre care se numara si speciala El Chocolate, cu o suprafata de 54,90 km.