Hyundai Motorsport se afla la o proba distanta de o noua clasare pe podium, in Raliul Suediei

Hyundai Motorsport se afla la o proba distanta de o noua clasare pe podium, in Raliul Suediei
  • Hyundai Motorsport se apropie de a doua clasare consecutiva pe podium, cu noua generatie i20 WRC, dupa evolutia lui Hayden Paddon pe probele de sambata
  • Dani Sordo a incheiat ziua pe locul al saselea, iar Thierry Neuville si-a egalat recordul de anul trecut, sarind 44 de metri pe celebra Colin’s Crest

Hyundai Motorsport si-a consolidat pozitia a doua in Raliul Suediei. Sambata au fost programate cinci probe speciale, printre care si cele doua treceri pe Vargåsen, care includ si Colin’s Crest, ziua incheindu-se cu super speciala din Karlstad.   Hayden Paddon (#4 noua generatie i20 WRC) a incheiat pe locul secund, la doar 8,8 secunde fata de liderul din clasamentul general.  

„Ne-am consolidat pozitia a doua, iar acest lucru este cel mai important. Dorim sa incheiem pe podium si vom concura pentru acest lucru”, a declarat Hayden Paddon.

  Dani Sordo (#20 noua generatie i20 WRC) se afla pe locul al saselea, obiectivul lui fiind de a acumula cat mai multe puncte in Raliul Suediei.  

„A fost o zi dificila, dar suntem in top sase si ne vom concentra pentru a incheia pe aceasta pozitie”, a mentionat Dani Sordo.

  Thierry Neuville (#3 noua generatie i20 WRC) s-a clasat pe locul al paisprezecelea.  

„Am egalat recordul stabilit anul trecut pe Colin’s Crest cu o saritura de 44 de metri. Desi proba de duminica este dificila, dorim sa urcam in clasament”, a adaugat Thierry Neuville.

 

„Obiectivul nostru este de a incheia pe podium in Raliul Suediei. Locul secund reprezinta un rezultat bun pentru echipa si vom concura pentru a pastra aceasta pozitie in clasament”,a declarat Michel Nandan, directorul echipei.

  Duminica este programata doar speciala Värmullsåsen (15,87 km), care are si rol de Power Stage.    Rezultate Raliul Suediei 2016 dupa a doua zi:

1. S. Ogier/ J. Ingrassia (Volkswagen Polo R WRC) 1:52:04.7

2. H. Paddon/ J. Kennard (Hyundai New Generation i20 WRC) +17.1

3. M. Østberg/ O. Floene (Ford Fiesta RS WRC) +42.3

4. A. Mikkelsen/ A. Jaeger (Volkswagen Polo R WRC) +1:07.4

5. O. Tanak/ R. Molder (Ford Fiesta RS WRC) +1:31.6

6. D. Sordo/ M. Martí (Hyundai New Generation i20 WRC) +1:56.3

7. H. Solberg/ I. Minor (Ford Fiesta RS WRC) +2:17.2

8. C. Breen/ S. Martin (Citroën DS3 WRC) +2:20.8

9. E. Evans/ C. Parry (Ford Fiesta R5) +4:44.7

10. P. Tidemand/ J. Andersson (Škoda Fabia R5) +5:02.6

     ...

14. T. Neuville/ N. Gilsoul (Hyundai New Generation i20 WRC) +7:01.7