Hyundai Motorsport sustine startul Campionatului Mondial de Fotbal

Hyundai Motorsport sustine startul Campionatului Mondial de Fotbal
  • Hyundai da startul unei veri pline de actiune, fiind unul dintre sponsorii Campionatului Mondial de Fotbal FIFA si continuandu-si evolutia in Campionatul Mondial de Raliuri FIA
  • Pilotii echipei de raliuri sustin implicarea Hyundai in calitate de partener oficial al Campionatului Mondial de Fotbal

Hyundai Motorsport sustine debutul Campionatului Mondial de Fotbal, a carui ceremonie de deschidere se va desfasura maine, pe stadionul Corinthians din Sao Paulo, Brazilia.

Campionatul Mondial de Fotbal este un eveniment sportiv global important pentru Hyundai, parteneriatul dintre producatorul auto si FIFA fiind demarat inca din 1999. Campionatul din acest an reprezinta a patra competitie consecutiva sponsorizata de catre constructorul auto, dupa cel din 2002, desfasurat simultan in Japonia si Coreea de Sud, cel din 2006 din Germania si 2010 din Africa de Sud.

Echipa Hyundai Motorsport va urmari cu interes Campionatul Mondial de Fotbal 2014, pregatindu-se pentru urmatoarea etapa din Campionatul Mondial de Raliuri, care se va desfasura in Polonia, la sfarsitul acestei luni. Preferintele sunt impartite intre cele 24 de tari calificate, in functie de nationalitatea fiecarui reprezentant. Intre pilotii echipei au luat nastere rivalitati amicale, generate de aspiratiile la titlu ale belgienilor, sustinuti de Thierry Neuville, australienilor lui Chris Atkinson, spaniolilor lui Dani Sordo si francezilor lui Bryan Bouffier.

Angajatilor de origine coreeana din echipa Hyundai Motorsport le-ar placea sa triumfe Coreea de Sud, in timp ce localnicii de la facilitatea din Alzenau vor sustine Germania. Cu siguranta, pe parcursul lunilor iunie si iulie va fi o competitie amicala in interiorul echipei Hyundai Motorsport.

G. H. Choi, Presedintele Hyundai Motorsport, a declarat: „Campionatul Mondial de Fotbal si Campionatul Mondial de Raliuri confera marcii Hyundai oportunitatea extraordinara de a se adresa unei audiente globale. In calitate de parteneri ai Campionatului Mondial de Fotbal, suntem onorati sa ii invitam pe fanii acestui sport sa traiasca bucuria competitiei alaturi de noi. In mod similar, dorim sa impartasim entuziasmul debutului nostru in Campionatul Mondial de Raliuri fanilor de pretutindeni. Este o combinatie extraordinara de parteneriate sportive si Hyundai asteapta cu nerabdare sa celebreze atat fotbalul, cat si motorsportul in luna care urmeaza.”

Thierry Neuville, pilotul echipei Hyundai Motorsport, a declarat: „Campionatul Mondial de Fotbal este unul dintre cele mai populare evenimente sportive internationale si fiecare dintre noi isi sustine echipa preferataEste un an special datorita implicarii simultane a producatorului auto in Campionatul Mondial de Fotbal si Campionatul Mondial de Raliuri. Exista multe similitudini intre cele doua, ambele fiind evenimente globale care atrag sustinatori pasionati. Fie ca este vorba de fotbal sau de raliuri, este extraordinar ca Hyundai pune fanii pe primul loc. In numele tuturor pilotilor din echipa, va marturisesc ca suportul Hyundai este foarte important pentru noi.”