Hyundai prelungeste parteneriatul cu muzeul Van Gogh din Amsterdam

Hyundai prelungeste parteneriatul cu muzeul Van Gogh din Amsterdam

HYUNDAI PRELUNGESTE PARTENERIATUL CU MUZEUL VAN GOGH DIN AMSTERDAM



Hyundai va continua parteneriatul cu Muzeul Van Gogh pana in anul 2022. Aceasta initiativa, care a demarat in 2016, evidentiaza obiectivul producatorului de a sustine dezvoltarea unui mediu artistic durabil.

Angajamentul Hyundai de a sprijini arta a condus la incheierea de parteneriate pe termen lung cu muzee si organizatii globale, precum Tate Modern din Marea Britanie, Muzeul de Arta Contemporana al orasului Los Angeles din SUA si Muzeul National de Arta Moderna si Contemporana din Coreea. Pasiunea impartasita pentru Vincent Van Gogh si importanta acordata sustenabilitatii au format o baza solida pentru parteneriatul Hyundai - Muzeul Van Gogh.

„Suntem incantati ca Hyundai va continua implicarea in acest proiect, avand in vedere perioada pe care o traversam”, au declarat Emilie Gordenker si Adriaan Dönszelmann, directorii Muzeului Van Gogh.„Rolul artei este de a contribui la dezvoltarea creativitatii. Datorita Hyundai, cei interesati vor avea ocazia de a face incursiuni virtuale in universul Van Gogh, opera si viata artistului fiind astfel accesibile publicului, chiar si in acest context social.” 

Hyundai Mobility Day la Muzeul Van Gogh

Prin intermediul acestei colaborari, in cazul in care situatia o va permite, pe 26 octombrie 2020 va fi organizata actiunea Hyundai Mobility Day. Programul evenimentului va include o serie de activitati educative dedicate grupurilor tinta. Pe langa acestea, sprijinul Hyundai va facilita traducerea in limba coreeana a ghidului multimedia si a ghidului muzeului.

Van Gogh on the Road cu Ioniq Electric si Kona Electric

Inca de la inceputul colaborarii, Hyundai a pus la dispozitia muzeului doua dintre modelele eco ale gamei - Ioniq Electric si Kona Electric, inscriptionate cu operele emblematice ale lui Vincent Van Gogh. In plus, ca parte a proiectului Van Gogh on the Road, unul dintre autovehicule a urmat traseul parcurs de catre artist in calatoria sa spre Paris. Odata cu extinderea parteneriatului, vor fi oferite organizatorilor versiunile actualizate Ioniq Electric si Kona Electric, inscriptionate de aceasta data cu lucrarile „Almond Blossom” si „Sunflowers”.