Hyundai prezinta in cadrul Salonului Auto de la Geneva editia speciala GO! dedicata Campionatului European de Fotbal

Hyundai prezinta in cadrul Salonului Auto de la Geneva editia speciala GO! dedicata Campionatului European de Fotbal

Hyundai prezinta in cadrul Salonului Auto de la Geneva editia speciala GO!, dedicata Campionatului European de Fotbal, in calitate de partener oficial al competitiei. Modelele i10, i20 si i30 vor fi expuse in culorile steagului Frantei (albastru, alb si rosu), tara gazda a evenimentului care va avea loc in vara acestui an.

Modelele editie speciala GO! se disting vizual de cele standard, detaliile de design cu accente de albastru si alb oferind o nota personala fiecarui autovehicul. Toate acestea pentru a veni in intampinarea clientilor cu un stil de viata activ, care doresc sa fie conectati in permanenta la noutatile din jurul lor.

Editia speciala i10 GO! dispune de geamuri fumurii, insertii albastre pe scaune, volan si schimbatorul de viteze si finisaje negre pe consola centrala. In ceea ce priveste modelul i20 GO!, interiorul albastru cu alb este completat de finisaje speciale ale schimbatorului de viteze si ventilatiilor. In plus, liniile negre confera un aer sportiv habitaclului, in timp ce jantele din aliaj completeaza imaginea dinamica.

Modelul i30 GO! se distinge printr-un exterior elegant, care include o grila frontala cu design remarcabil si jante din aliaj de 17”. La interior, se evidentiaza finisajele gri metalic ale volanului, consolei centrale, gurilor de ventilatie si portierelor.

Hyundai este partener oficial al Campionatului European de Fotbal inca din anul 2000, asigurand autovehicule pentru transportul jucatorilor, oficialilor si invitatilor.