Hyundai prezinta cele mai recente tehnologii la CES 2019

Hyundai prezinta cele mai recente tehnologii la CES 2019
  • Strategia Hyundai pentru vehiculele electrice, inteligenta artificiala, viziunea asupra mobilitatii in viitor.

Hyundai prezinta cele mai recente tehnologii in domeniul mobilitatii viitorului la Targul International de Electronice (CES) 2019. 

 „Style Set Free” - strategia Hyundai pentru vehicule electrice

Hyundai prezenta conceptul „Style Set Free”, care are la baza cele mai recente evolutii in domeniul tehnologiilor pentru condus autonom. „Style Set Free” este o platforma in care utilizatorii au posibilitatea de a personaliza vehiculul, prin selectarea soft-ului si hardware-ului initial, pentru a fi adaptat propriului stil de viata.

Ca parte a cresterii competitivitatii modelelor electrice, Hyundai este in faza de dezvoltare a unei platforme conexe, denumita „E-GMP”, care incorporeaza, in premiera la nivel mondial, tehnologia IDA (Integrated Drive Axel), pentru a oferi o experienta mai silentioasa si mai stabila la volan.

„Vehiculele electrice ofera optiuni multiple de personalizare, conducatorii auto avand posibilitatea de a le configura mult mai eficient, in functie de nevoi”,a declarat Wonhong Cho, Executive Vice President al Hyundai Motor’s Customer and Marketing Division.

Activitatea Hyundai in domeniul Inteligentei Artificiale

Hyundai investeste in proiecte care au la baza dezvoltarea inteligentei artificiale (AI), pentru a oferi clientilor mai multe facilitati pentru confort si siguranta.

Pentru a putea utiliza tehnologia bazata pe inteligenta artificiala, dar si pentru a extinde reteaua globala de cercetare in acest domeniu, Hyundai Motor Group a pus bazele unui laborator de cercetare AI (AIR Lab) in Coreea si a unui centru de cercetare AI (AIR Center) in Statele Unite. Cele doua centre se vor concentra pe dezvoltarea tehnologiei AI in domeniul IT, robotica si auto, esentiale pentru implementarea sistemelor de condus autonom.

Hyundai Motor Group a incheiat parteneriate cu institutii academice si startup-uri la nivel mondial. In plus, Hyundai are in plan semnarea unui acord pentru cercetare si dezvoltare cu Universitatea Nationala din Seul si extinderea retelei de parteneri precum Technion din Israel, DeepGlint din China si alte institute si laboratoare de cercetare similare din intreaga lume. Scopul este de a dezvolta si implementa tehnologii bazate pe inteligenta artificiala, care pot fi aplicate apoi in industria auto si alte domenii conexe.

Centrul Hyundai CRADLE sustine startup-urile inovatoare, avand ca scop identificarea de solutii integrate pentru o mobilitate mai curata si mai sigura. Pentru atingerea acestui obiectiv, Hyundai a investit in ultimul an in peste 30 de companii, precum WayRay sau Perceptive Automata. La CES 2019, Hyundai CRADLE prezinta modelul concept „Elevate”, primul vehicul cu picioare mobile, care imbina tehnologia specifica autovehiculelor electrice cu robotica, pentru a se deplasa in conditii extrem de dificile.

„Design Your Own World” – standul interactiv Hyundai la CES 2019

Standul Hyundai dispune de un design futurist, publicul avand ocazia de a descoperi viziunea companiei asupra mobilitatii viitoare. Prin intermediul unui cockpit, vizitatorii au posibilitatea de a selecta si incerca o serie de experiente pe care le pot avea in viitor la volanul autovehiculului (studiu, munca, cumparaturi si alte activitati care se potrivesc propriului stil de viata).

„Hyundai este promotorul mobilitatii viitorului si al unui stil de viata construit in jurul autovehiculului”,a declarat Albert Biermann, Presedinte si Head of Research & Development Division la Hyundai Motor Group.„Conceptul Hyundai ‘Design Your Own World’ ofera posibilitatea fiecarui client de a-si crea propriul mediu in vehiculul pe care il conduce.”

Targul International de Electronice (CES) 2019 se desfasoara in Las Vegas, pana la data de 11 ianuarie 2019.