Hyundai prezinta detalii despre selectorul Terrain Mode disponibil pentru noul Santa Fe

Hyundai prezinta detalii despre selectorul Terrain Mode disponibil pentru noul Santa Fe

HYUNDAI PREZINTA DETALII DESPRE SELECTORUL TERRAIN MODE DISPONIBIL PENTRU NOUL SANTA FEHyundai dezvaluie mai multe informatii despre selectorul Terrain Mode. Noul Santa Fe este primul model Hyundai de clasa SUV de pe piata europeana echipat cu aceasta tehnologie de control integrat.

„Hyundai este mereu in cautare de solutii pentru imbunatatirea calitatii autovehiculelor, pentru a oferi clientilor produse din ce in ce mai performante”, a declarat Andreas Christoph-Hofmann, Vice President Marketing and Product - Hyundai Motor Europe.

Selectorul Terrain Mode asigura confort si permite o comutare rapida intre modurile de condus, optimizand performanta si setarile sistemului de tractiune integrala - HTRAC. Denumirea sistemului combina litera „H” din „Hyundai” si prima silaba a cuvantului „tractiune”. HTRAC controleaza distributia cuplului motor si a puterii de franare diferit pe cele doua punti, corespunzator situatiei. Functia permite conducatorilor auto optimizarea tractiunii pe diferite suprafete, cum ar fi zapada, nisip sau noroi, contribuind la imbunatatirea tinutei de drum si a aderentei in viraje.

Conducatorul auto poate selecta intre patru moduri de condus (Comfort, Sport, Eco, Smart). Pentru o utilizare intuitiva si ergonomica, comenzile sunt pozitionate central si pot fi vizualizate atat in cadrul grupului de instrumente digitale, cat si pe ecranul sistemului multimedia.

Moduri de deplasare:

„Comfort” – este modul normal al autovehiculului;

„Sport” – ofera performante sporite, cu asistare a directiei, turatii si raspuns al acceleratiei modificate;

„Eco” – contribuie la un consum redus de combustibil, pentru un condus ecologic, cu raspuns al acceleratiei, turatii si sistem de climatizare performante;

„Smart” – la selectarea acestui mod,sistemul comuta automat intre versiunile „Eco”, „Comfort” si „Sport”, in functie de stilul de condus.

In timp ce modurile de condus contribuie la imbunatatirea performantelor si a eficientei in functie de nevoile de condus, tractiunea este optimizata corespunzator tipului de suprafata si conditiilor de deplasare, prin ajustarea cuplului, a turatiilor, a controlului tractiunii si a distributiei cuplului de catre sistemul de tractiune integrala.

Tipuri de suprafata:

„Snow”: setarile sunt optimizate in vederea maximizarii aderentei la deplasarea pe suprafete cu aderenta scazuta si acoperite cu zapada

„Sand”: performantele sunt optimizate la deplasarea pe suprafete de rulare moi si cu rezistenta ridicata;

„Mud”: performantele sunt optimizate la deplasarea pe suprafete de rulare alunecoase si pe teren accidentat.

Despre noul Santa Fe

Pe langa cele doua optiuni de propulsie - hybrid si plug-in hybrid – introduse in premiera, cea mai recenta versiune prezinta un design distinctiv si impunator, precum si noi tehnologii de siguranta. In plus, Santa Fe este primul model Hyundai pentru Europa care utilizeaza noua platforma pentru vehicule a companiei, asigurand performante, eficienta si siguranta imbunatatite.

Cel mai longeviv SUV al gamei Hyundai, care a ajuns la cea de-a 20-a aniversare, a fost apreciat de-a lungul timpului pentru confortul, pentru performantele, pentru designul functional al habitaclului, dar si pentru multitudinea dotarilor disponibile in versiunea standard.