Hyundai prezinta noile i10 si i10 N Line

Hyundai prezinta noile i10 si i10 N Line
  • Design remarcabil, noi culori exterioare;
  • Pachet de tehnologii avansate pentru confort si conectivitate, asemenea modelelor din segmentele superioare.

Hyundai prezinta noul i10. Autovehiculul dispune de un design actualizat, dar si de functii avansate  pentru confort si conectivitate, asemenea modelelor din segmentele superioare. Totodata, clientii pot opta pentru varianta sportiva N Line, inspirata de gama diviziei de performanta Hyundai N.

In comparatie cu versiunea anterioara, lansata in anul 2019, noul i10 beneficiaza de un design actualizat atat la interior, cat si la exterior.

La exterior, linia coborata a plafonului si ampatamentul intins confera modelului o alura atletica. Partea interioara a farurilor, precum si semnatura luminoasa fata/ spate au fost reproiectate. Luminile frontale de zi cu LED (DRL) au fost integrate in noua grila cu aspect sportiv. In plus, luminile spate cu LED afiseaza acum litera „H” pe linia orizontala a hayonului. De asemenea, modelul dispune de jante noi din aliaj de 15 inchi. Totodata, paleta de culori exterioare a fost completata cu doua nuante noi: Lumen Grey si Meta Blue – alaturi de plafon negru.

Expresivitatea modelului este evidentiata la interior de sistemul de iluminare in nuanta albastra pentru scaunele din fata. In plus, noul pachet „Purple” – care include tapiterie din stofa tartan cu linii verticale in nuanta violet, respectiv cusaturi si orificii de ventilatie in aceeasi culoare; plansa de bord si partea inferioara a consolei centrale in tonuri gri cu reflexii violet - confera habitaclului un plus de eleganta.

Totodata, caracterul dinamic al versiunii N Line este subliniat de: bara de protectie si noile jante din aliaj de 16 inchi cu design dedicat, respectiv scaunele cu accente de culoare rosie.

Printre noile tehnologii de care dispune acum i10 se numara: instrumentar LCD de 4,2 inchi, prize USB de tip C fata/ spate, sistem eCall bazat pe reteaua 4G si actualizari Over The Air (OTA) pentru harti. In plus, modelul pastreaza de la varianta anterioara ecranul tactil de 8 inchi, sistemul de navigatie (AVN), functiile wireless Apple CarPlay si Android Auto, sistemul de incarcare wireless, dar si versiunea actuala Bluelink®.

In echiparea standard se remarca mai multe sisteme de siguranta Hyundai Smart Sense, printre care: asistenta la coliziune frontala (FCA) cu detectare pietoni si biciclisti; asistenta la mentinerea benzii de rulare (LFA); alerta pentru ocuparea locurilor din spate (ROA).

i10 ramane o optiune practica pentru clientii europeni. Modelul de clasa A este echipat acum cu oglinzi pliabile electric. Totodata, la fel ca versiunea anterioara, autovehiculul dispune de un portbagaj cu un volum de 252 de litri, respectiv de 1.050 de litri cu bancheta din spate rabatata, precum si de camera retrovizoare.

Demararea productiei noului i10 este planificata pentru luna aprilie a anului 2023, la fabrica Hyundai de la Izmit, Turcia.


 Nota: Noul i10 nu este disponibil pentru vanzare in acest moment. Valorile emisiilor de CO2 nu au fost inca stabilite.