Hyundai prezinta noul proiect de cercetare si dezvoltare „Ioniq”, in cadrul Salonului Auto de la Geneva

Hyundai prezinta noul proiect de cercetare si dezvoltare „Ioniq”, in cadrul Salonului Auto de la Geneva

Hyundai prezinta un nou proiect de cercetare si dezvoltare pe termen lung, denumit „Ioniq”, in cadrul Salonului Auto de la Geneva 2016. Scopul programului este de a redefini mobilitatea prin inovatie, pornind de la proiectarea noului model Ioniq, primul autovehicul disponibil in trei variante de propulsoare electrice.

„Viziunea Hyundai este de a oferi clientilor o conectare permanenta, depasind barierele legate de timp si spatiu”a declarat Euisun Chung, Vicepresedinte al Hyundai Motor.

Noul proiect urmareste patru directii cheie: libertatea in miscare - accesibilitate oricand si oriunde, libertatea de conectare in timpul calatoriilor, fara accidente sau alte inconveniente si, de asemenea, diminuarea poluarii, dar si a consumului de resurse naturale.

In plus, ariile principale de cercetare ale programului vor include: anticiparea schimbarilor in ceea ce priveste mobilitatea in viitor si totodata studierea acestor transformari, dezvoltarea unor noi mijloace de transport, adaptate modificarilor produse in societate si in stilul de viata al consumatorilor, precum si proiectarea unor noi modele care sa contribuie la extinderea rolului unui autovehicul.

Hyundai prezinta noul Ioniq in cadrul Salonului Auto de la Geneva 2016, primul autovehicul din lume disponibil in trei variante de propulsoare: electric, plug-in hibrid sau hibrid. Lansarea modelului reprezinta prima etapa a proiectului de cercetare si dezvoltare, care poarta acelasi nume.

„Viziunea Hyundai este de a raspunde nevoilor consumatorilor, motiv pentru care vom continua dezvoltarea tehnologica in diferite zone, pentru a oferi libertatea de miscare necesara clientilor nostri”, a declarat Woong-chul Yang, Vicepresedinte al Centrului de Cercetare si Dezvoltare Hyundai Motor.

Prin intermediul acestui proiect, obiectivul Hyundai este de a descoperi noi tehnologii de mobilitate si servicii conexe care sa corespunda nevoilor si asteptarilor clientilor, contribuind la viziunea marcii de a oferi consumatorilor experiente peste asteptari.