Hyundai prezinta patru modele noi la Paris dedicate pietei europene

Hyundai prezinta patru modele noi la Paris dedicate pietei europene

HYUNDAI PREZINTA PATRU MODELE NOI LA PARIS DEDICATE PIETEI EUROPENE


La editia 2010 a Salonului Auto de la Paris, Hyundai ofera o viziune asupra viitorului sau in Europa prin lansarea a patru noi modele pentru piata de pe continent, dintre care doua premiere mondiale. In concordanta cu cresterea continua a companiei la nivel european, in acest an standul expozitional al Hyundai este mai mare decat in anii precedenti, prezentand in total 18 modele de serie si prototipuri, expuse pe o suprafata cu 66% mai mare decat la saloanele anterioare.

Noul MPV din segmentul B, ix20, prezentat in premiera mondiala, se diferentiaza de modelele „minivan” concurente, care au forme colturoase, adoptand un profil sportiv si dinamic. ix20 este cel mai recent autovehicul Hyundai care va fi proiectat si construit in Europa si beneficiaza de noul limbaj de design Hyundai, cu forme de „sculptura fluida”.

ix20 utilizeaza aceste accente puternice de design pentru a furniza un produs lider in clasa sa. Beneficiile dedicate clientilor, inglobate in pachetul „5 Year Triple Care”, ofera cinci ani de garantie fara limita de kilometri, cinci ani de asistenta rutiera si cinci ani de verificari tehnice gratuite. Economia de carburant si emisiile de CO2 reduse pana la un nivel minim in clasa sa, 114 g/ km, contribuie la obtinerea unor costuri de utilizare foarte competitive. Iar sistemele de siguranta activa si pasiva proiectate pentru a obtine cinci stele la testele Euro NCAP, cel mai bun scor pentru acest segment, ii ofera cumparatorului european de autovehicule MPV un motiv in plus pentru a lua in considerare modelul ix20.

O alta premiera mondiala lansata la Salonul de la Paris o reprezinta noul model i10. Autovehiculul este prevazut cu un motor revolutionar cu trei cilindri, de 1,0 litri, dezvoltat sub numele i10 Blue. Cu emisii CO2 de numai 99 g/ km, acesta transforma noul i10 in liderul clasei sale din punct de vedere al emisiilor reduse si costului de intretinere scazut. Disponibil catre vanzare incepand cu trimestrul patru al anului in curs, noul i10 beneficiaza de o actualizare eleganta, care include o noua parte frontala, cu grila radiatorului de forma hexagonala, tipica pentru noile modele Hyundai si farurile in forma de lacrima, in concordanta cu stilul actual al gamei.

Cel de-al treilea model nou pentru Europa il reprezinta Hyundai Genesis Coupe. Disponibil incepand cu ultimul trimestru, Genesis Coupe a fost modificat conform cerintelor posesorilor europeni, fiind revizuite directia, suspensia si franele. Modelul de mare viteza, cu tractiune pe puntea spate, este disponibil cu un motor turbo eficient de 210 CP si 2,0 litri sau cu un puternic motor V6 303 CP de 3,8 litri.

Versiunii coupe a gamei Genesis i se alatura varianta sedan si luxoasa limuzina Equus, ultima dintre acestea fiind prezentata in premiera pentru Europa. Pe parcursul salonului, reprezentantii Hyundai vor supraveghea cu atentie reactia publicului la aceste doua modele - ambele deja succese pe alte piete - inainte de a lua o decizie privind introducerea lor pe piata europeana.

Hyundai expune de asemenea cele mai recente tehnologii ecologice din cadrul initiativei Blue DriveTM. Compania tinteste pozitia de lider al industriei auto din punct de vedere al tehnologiilor ecologice, iar modelele expuse reflecta acest obiectiv.

Variante ale popularului SUV din segmentul C, Hyundai ix35, demonstreaza experienta Hyundai pe parte tehnologica. Cel de-al patrulea model nou pentru Europa, ix35 Blue, este disponibil spre vanzare imediat dupa salon, prezentand cele mai bune emisii CO2 din clasa sa, 135 g/ km, datorita utilizarii noului motor diesel de 1,7 litri si aplicarii tehnologiilor Blue DrivTM. Pentru viitorul mai indepartat, Hyundai va prezenta in premiera mondiala hibridul diesel ix35. Cu emisii CO2 de 117 g/ km, aceasta varianta ix35 se alatura gamei de 6 modele Blue din standul Hyundai la Paris.

Conferinta de presa a companiei va avea loc la ora 16:00 CET (17:00 - ora Romaniei), joi, 30 septembrie 2010.