Hyundai prezinta patru noi modele destinate pietei europene la Salonul Auto de la Paris

Hyundai prezinta patru noi modele destinate pietei europene la Salonul Auto de la Paris

HYUNDAI PREZINTA PATRU NOI MODELE DESTINATE PIETEI EUROPENE LA SALONUL AUTO DE LA PARIS


Hyundai marcheaza inceputul unei perioade aglomerate de lansari la nivel european prin dezvelirea a patru noi modele cu ocazia Salonului Auto de la Paris, editia 2010. Doua dintre modele - ix20 si noul i10 – isi fac debutul la Paris, in timp ce incredibilul Genesis Coupe si ix35 Blue vor fi confirmate spre comercializare in Europa.

Hyundai a facut publice astazi primele imagini ale MPV-ului sau de clasa B, ix20. Acesta este cel de-al doilea model european care adopta noua linie de design Hyundai „fluidic sculpture”. Noul model se diferentiaza facil de imaginea uzuala, cubica, asociata segmentului din care face parte, adoptand un profil dinamic si sportiv.

Urmand a fi prezentat catre vanzare in ultimul semestru al anului 2010, ix20 se adreseaza familiilor tinere si pune la dispozitie un pachet de servicii complet: economie de combustibil si emisii CO2 reduse, cele mai noi tehnologii in materie de siguranta pasiva si activa, iar la toate acestea se adauga beneficiile „Five Year Triple Care” – 5 ani de garantie integrala fara limita de kilometri, 5 ani de asistenta rutiera si 5 ani de verificari tehnice gratuite.

Alaturi de ix20, in lumina reflectoarelor va straluci la Paris si noul i10, Hyundai publicand imagini oficiale ale modelului tot astazi. Noul i10 prezinta o gama larga de imbunatatiri: design modificat in concordanta cu noua linie Hyundai si un nou motor de 1.0 litri ce emite numai 99 g/ km CO2.

Modelul Genesis Coupe va reprezenta una dintre atractiile principale ale salonului. Debutand catre vanzare in ultimul semestru al anului, coupe-ul Hyundai va fi disponibil cu un motor eficient de 2.0 litri turbo si 210 CP sau cu motorizarea superioara 3.8 litri V6 dezvoltand 303 CP. Pentru a satisface exigentele soferilor europeni, suspensia, sistemul de franare si cel de directie au fost modificate, transformand astfel modelul intr-un autovehicul rafinat, insa cu performante sportive.

Genesis sedan – fratele variantei Genesis coupe – si modelul Hyundai de lux Equus vor fi de asemenea expuse in standul marcii, la Paris. Toate aceste trei modele sunt dovezi ale abilitatilor tehnologice Hyundai si sustin obiectivul marcii de extindere in noi segmente ale pietei europene. Hyundai va monitoriza reactia publicului la modelele Genesis si Equus, urmand a decide anterior daca acestea vor intra catre vanzare pe piata europeana.

In acord cu obiectivul Hyundai de a deveni lider in materie de tehnologii ecologice, gama expusa la Paris va cuprinde modelele dezvoltate in programul Blue DriveTM, inclusiv varianta Blue a SUV-ului de clasa C, ix35.

ix35 Blue este programat catre comercializare imediat dupa Salonul Auto de la Paris si prezinta valori ale emisiilor de necombatut in clasa – 135 g/ km. Versiunea hibrida ix35 diesel impresioneaza de asemenea prin emisii de numai 117 g/ km.

Evolutia obtinuta prin programul Blue DriveTM nu afecteaza in niciun fel performantele, fiabilitatea sau senzatiile traite la volan, dovedindu-se solutii viabile pentru clienti.

Conferinta de presa Hyundai este programata in data de 30 septemebrie, la ora 16:15 CET (17:15, ora Romaniei).