Hyundai prezinta tehnologiile electrificate ale diviziei de performanta N in cadrul unui material video

Hyundai prezinta tehnologiile electrificate ale  diviziei de performanta N in cadrul unui material video
  • RN22e si N Vision 74 utilizeaza tehnologii electrificate avansate, in linie cu viziunea marcii N pentru performanta electrificata;
  • Clipul prezinta, de asemenea, versiunea N a modelului IONIQ 5.

Hyundai a lansat un material de prezentare dedicat modelelor diviziei de performanta N: RN22e, N Vision 74, precum si IONIQ 5 N.

Clipul dezvaluie procesul de dezvoltare a celor doua modele concept - RN22e si N Vision 74. RN22e este primul vehicul de inalta performanta al gamei N, care are la baza platforma E-GMP (Electric-Global Modular Platform), utilizata pentru modelele IONIQ 5 si IONIQ 6. Materialul prezinta conceptul RN22e, platforma E-GMP, precum si tehnologiile avansate necesare pentru a atinge pilonii de performanta N (Corner Rascal, Racetrack Capability si Everyday Sports Car). Prin intermediul RN22e, tehnologiile inovatoare sunt testate si verificate pentru implementare ulterioara pe primul model electric ale gamei N.

N Vision 74 este un model alimentat cu hidrogen. Sistemul de propulsie de 500 kW a fost proiectat pentru a oferi rezistenta ridicata si incarcare rapida (capacitatea de a alimenta pana la 80% in 5 min). In plus, designul N Vision 74 are ca sursa de inspiratie modelul Pony Coupe, dezvaluit in 1974.

Cu aceasta ocazie, in cadrul materialului video este prezentata si versiunea N a modelului IONIQ 5.

„Hyundai N este una dintre marcile de inalta performanta, cu cea mai rapida evolutie din lume. Toate planurile noastre urmeaza traiectoria potrivita, in linie cu viziunea noastra pentru electrificare”, a declarat Till Wartenberg, Vice President - N Brand Management & Motorsport sub-division - Hyundai Motor Company. „Povestea de succes evidentiata de RN22e reprezinta un debut perfect pentru primul model electric N de productie - IONIQ 5 N, care va fi lansat in curand.”