Hyundai primeste titlul de „Constructorul Anului” decernat de revista BBC TopGear

Hyundai primeste titlul de „Constructorul Anului” decernat de revista BBC TopGear

Hyundai a fost numit „Constructorul Anului” in cadrul premiilor acordate de revista BBC TopGear, pentru dezvoltarea rapida a marcii din ultimii ani si pentru gama variata de modele.

„Hyundai are o gama de modele care ii face invidiosi pe constructorii cu traditie. Cu multa munca, ambitie si modestie, Hyundai si-a castigat acest loc in top”,au declarat reprezentantii BBC TopGear.

De la clasa compacta si pana la sagmentul SUV, diverse sisteme de propulsie de la clasicele propulsoare pe benzina si diesel la versiunile hibrid si motoare electrice si cu hidrogen, Hyundai ofera acum clientilor una dintre cele mai variate game de modele din industrie

Cu aceasta ocazie, Tony Whitehorn, Presedinte si CEO Hyundai Motor UK, a declarat:„Sa primim acest premiu din partea revistei BBC TopGear demonstreaza inca o data cat de mult am evoluat in ultimul deceniu. In 2008 am vandut 28.000 de unitati in Marea Britanie, perioada in care principalul criteriu era pretul. In 2018 am intrat in top 10 in Marea Britanie cu peste 90.000 de unitati comercializate, iar motivul principal de achizitie al unui model Hyundai este designul. Suntem mandri ca putem sa oferim clientilor nostri o gama foarte variata.”