Hyundai Santa Fe

Hyundai Santa Fe

HYUNDAI SANTA FE - CEL MAI VALOROS MODEL 4X4 AL ANULUI IN ANGLIA


Hyundai Santa Fe „tracteaza” premii

  • Modelul Hyundai Santa Fe adjudeca premiul pentru capacitati de tractare de exceptie;
  • Experti ai industriei auto lauda echipamentul standard, performantele si valoarea modelului;
  • Consum mai mic decat cel al masinilor de familie, aptitudini 4x4.

Nu doar amintirile iernilor aspre fac autovehiculele 4x4 alegeri populare pentru soferii englezi. Tot mai multi aleg sa descopere frumusetile Angliei in vacante, in detrimentul plecarilor din tara, si vor sa aiba la dispozitie o masina care sa faca fata provocarilor din timpul liber.

In concordanta cu parerea expertilor, Hyundai Santa Fe este alegerea perfecta pentru calatorii aventurieri. Modelul a fost numit "Cel mai Valoros 4x4 al Anului" ("Best Value 4x4 of the Year") de juriul Caravan and Camping Club si de revistele What Car? si Practical Caravan.

Steve Fowler, redactor sef al revistei What Car? a explicat motivul pentru care Santa Fe a fost desemnat castigator:

„Santa Fe isi merita intr-adevar premiul pentru cel mai valoros 4x4. Realizezi ca Sante Fe dispune de capacitati bune de remorcare dupa numai cativa kilometri parcursi, insa iti poti da seama cat de buna este alegerea abia dupa ce iei in considerare si oferta de pret.”

„Cu peste 10.000£ mai ieftina decat un XC60 si cu aproximativ 20.000£ mai ieftina decat un Land Rover Discovery, aceasta este masina care tracteaza cu usurinta majoritatea remorcilor, poate transporta pana la sapte persoane si dispune de o lista a dotarilor standard de invidiat. Consumul este de numai 6,8 l/ 100 km (41,5 mpg), in conformitate cu cifrele oficiale. Este un rezultat excelent pentru o masina de aproximativ doua tone.”

Directorul Hyundai Anglia, Tony Whitehorn, a declarat: „Suntem incantati sa primim acest titlu prestigios. Ne este cunoscut faptul ca modelul Santa Fe este o alegere populara si fireasca pentru amatorii de calatorii cu rulota si am depus toate eforturile pentru a le pune la dispozitie un pachet optim.

Santa Fe ofera un mix excelent de performante si economie de combustibil, fiind in acelasi timp o masina de familie spatioasa si extrem de capabila.”

Hyundai Santa Fe porneste in Romania de la pretul de 29.738 EURO cu toate taxele incluse pentru varianta de echipare Style si poate fi comandata cu 5 sau 7 locuri si transmisie manuala sau automata in 6 trepte.