Hyundai Shell World Rally a confirmat pilotii pentru etapele din Franta si Spania

Hyundai Shell World Rally a confirmat pilotii pentru etapele din Franta si Spania
  • Hyundai Shell World Rally va concura cu trei modele Hyundai i20 WRC in Raliul Frantei si Raliul Spaniei, etapele cu numarul 11, respectiv 12 din Campionatul Mondial FIA (WRC)
  • Thierry Neuville si Dani Sordo vor pilota masinile cu numerele 7 si 8, Raliul Spaniei fiind cursa de casa pentru Sordo
  • Francezul Bryan Bouffier va reveni in echipa pentru Raliul Frantei la volanul modelului cu numarul 20, iar Hayden Paddon va pilota aceeasi masina in Spania

Echipa Hyundai Shell World Rally va lua startul cu trei unitati Hyundai i20 WRC in etapele din Franta si Spania, pentru a acumula cat mai multa experienta in sezonul de debut din Campionatul Mondial de Raliuri FIA.

Belgianul Thierry Neuville, liderul echipei, va pilota modelul Hyundai i20 WRC cu numarul 7, alaturi de compatriotul sau Nicolas Gilsoul, iar pe masina cu numarul 8, in Raliul Frantei si Raliul Spaniei, va concura spaniolul Dani Sordo.

Alaturi de Neuville si Sordo, care au obtinut o dubla istorica pentru Hyundai Shell World Rally in Raliul Germaniei, va reveni si Bryan Bouffier, pentru etapa din Franta, conducand masina cu numarul 20. Pentru Bouffier, aceasta este o noua oportunitate de a concura in cadrul echipei, dupa etapa dificila din Germania. Hayden Paddon va reveni in WRC cu ocazia Raliului Spaniei, Hyundai Shell World Rally avand inscrise trei masini si la startul penultimei etape din campionat.

„Am decis sa abordam si urmatoarele etape cu trei masini pentru a invata cat mai mult posibil in sezonul nostru de debut din WRC. Alaturi de Thierry, pilotul nostru principal, va lua startul Dani Sordo, care a avut o evolutie fantastica in Raliul Germaniei. In etapele din Franta si Spania, unde va concura in fata propriilor suporteri, Dani va pilota masina cu numarul 8. Am hotarat ca Bryan merita o noua oportunitate dupa etapa dificila din Germania si va pilota modelul cu numarul 20 in Franta, cursa sa de casa. Hayden va reveni in cadrul echipei la Raliul Spaniei, unde vom avea tot trei masini la start”, a declarat Michel Nandan, directorul echipei.