Hyundai sustine Campionatul Mondial de Tir cu Arcul, in calitate de partener oficial

Hyundai sustine Campionatul Mondial de Tir cu Arcul, in calitate de partener oficial

Hyundai este partener oficial al Campionatului Mondial de Tir cu Arcul 2017, care se desfasoara in Mexico City, in perioada 15 – 22 octombrie 2017. 376 de arcasi de clasa mondiala, din 61 de tari, vor concura pentru a obtine unul dintre cele mai renumite titluri ale acestui sport.

Cu aceasta ocazie, Hyundai pune la dispozitia organizatorilor o flota de opt unitati atat pentru transportul oficialilor, cat si pentru cel VIP. Spectatorii au sansa de a urmari etapele finale ale turneului in cadrul Hyundai Fan Park. Vizitatorii pot experimenta tirul cu arcul, avand totodata posibilitatea de a asista la demonstratiile membrilor echipei mexicane, printre care Linda Ochoa si Juan Rene Serrano. In aceasta zona, special amenajata in Zocalo Square, vor fi expuse si modelele gamei, printre care Accent, Sonata, Tucson si Grand Santa Fe.

Hyundai este alaturi de victimele cutremurului care a avut loc in regiune, o donatie de 150.000 de dolari fiind oferita de Hyundai Motor Mexico si de distribuitorii locali catre Crucea Rosie. „Suntem solidari cu poporul din Mexic, dupa aceasta perioada dificila”,a declarat Scott Noh, Head of Overseas Marketing Group, Hyundai Motor Company.„Prin intermediul parteneriatului, Hyundai continua angajamentul marcii de a sustine cele mai mari evenimente sportive la nivel global”.

„Multumim Hyundai pentru ca promoveaza acest sport la nivel mondial, incurajand oamenii sa aiba un stil de viata activ”a declarat Horacio de la Vega Flores, Presedinte al Comitetului de Organizare al Campionatului Mondial de Tir cu Arcul 2017 si Director General al Institutului de Sport din Mexico City.  

Hyundai sustine Asociatia Coreeana de Tir cu Arcul inca din anul 1985, echipa feminina (Hyundai Mobis), precum si cea masculina (Hyundai Steel) avand un rol important in dezvoltarea acestui sport in regiune.