Hyundai TUCSON pe marile ecrane, in filmul Sony Pictures - „Uncharted”

Hyundai TUCSON pe marile ecrane, in filmul Sony Pictures - „Uncharted”

Designul si performantele TUCSON vor fi evidentiate in viitorul film Sony Pictures - „Uncharted”, modelul fiind modificat exclusiv pentru aceasta pelicula si prezentat sub denumirea de TUCSON „Beast”.

„TUCSON este un SUV pregatit pentru noua provocare - o vanatoare de comori”, a declarat Thomas Schemera, Executive Vice President, Global Chief Marketing Officer & Head of Customer Experience Division - Hyundai Motor Company. „Uncharted are milioane de fani in intreaga lume si suntem incantati sa prezentam performantele si tehnologiile autovehiculelor noastre intr-o maniera creativa, in linie cu abordarea Sony Pictures. Colaborarea Hyundai - Spider-Man: No Way Home a fost un succes extraordinar pentru promovarea IONIQ 5 si TUCSON, iar acum asteptam cu nerabdare Uncharted”.

Alaturi de TUCSON Beast, in film vor aparea Genesis G90, Genesis G80, Genesis GV80, dar si versiunea de serie a modelului TUCSON.

„Uncharted” are la baza popularul joc video PlayStation cu acelasi titlu, realizat de Naughty Dog. In aceasta pelicula, hotul inteligent - Nathan Drake (Tom Holland) - este recrutat de exploratorul de comori - Victor „Sully” Sullivan (Mark Wahlberg), pentru a recupera o avere pierduta de catre Ferdinand Magellan in urma cu 500 de ani. Cei doi lupta pentru a ajunge la premiul in valoare de 5 miliarde de dolari, inaintea raufacatorului Moncada (Antonio Banderas).

Designul autovehiculului a fost creat de Divizia Hyundai Design & Technical Center din Irvine, California in colaborare cu echipa Sony Pictures. Modificarile fata de versiunea de serie includ bara de protectie, anvelopele, dar si alte accesorii pentru un exterior robust, impunator.

„Echipa Hyundai a creat o campanie distractiva care surprinde perfect spiritul de aventura al peliculei „Uncharted”, contribuind totodata la consolidarea parteneriatului”, a declarat Jeffrey Godsick, EVP Global Partnerships and Brand Management and Head of Location Based Entertainment - Sony Pictures Entertainment.

Inainte de lansarea in cinematografe a filmului, care va avea loc pe 18 februarie 2022, Hyundai demareaza o campanie globala de marketing. Spotul video dedicat promovarii il prezinta pe actorul Tom Holland, in rolul lui Nathan Drake, la volanul modelului TUCSON.

„Uncharted” este cel de-al doilea film din cadrul parteneriatului strategic Hyundai - Sony Pictures, dupa „Spider-Man: No Way Home”. Urmatoarea pelicula - „Spider-Man™: Across the Spider-Verse (Part One)” (continuarea filmului „Spider-Man: Into the Spider-Verse” care a castigat premiul Oscar) - va avea premiera in luna octombrie 2022.