KONA N se alatura gamei Hyundai N

KONA N se alatura gamei Hyundai N

• Primul model Hyundai de clasa SUV care se alatura familiei N;

• Proiectat pentru a oferi beneficiile unui SUV, precum si experiente de condus fara compromisuri;

• Transmisia N cu dublu ambreiaj in 8 trepte (N DCT) si motorul turbo de 2,0 litri asigura performante sporite;

• Mai multe detalii pot fi descoperite intr-un material video.

Hyundai a dezvaluit primele detalii despre viitorul membru al gamei N. KONA N este primul model de clasa SUV din cadrul diviziei de performanta a producatorului.

„Suntem incantati sa utilizam reteta de succes a modelelor i30 N si i20 N, pentru unul dintre cele mai populare SUV-uri de pe piata in acest moment: KONA”, a declarat Andreas-Christoph Hofmann, Vice President of Marketing & Product - Hyundai Motor Europe.

KONA N va fi echipat cu un motor turbo de 2,0 litri, cuplat la o transmisie cu dublu ambreiaj umed in 8 trepte (N DCT), pentru o experienta dinamica de condus. La fel ca toate celelalte modele ale gamei N, KONA N va dispune de functii dedicate pentru ajustarea performantei, precum sistemul „Launch Control”.

„Este primul model de clasa SUV al brandului N”, a mentionat Till Wartenberg, Vice President and Head of N Brand Management and Motorsport Sub-division - Hyundai Motor Company. „Autovehiculul va oferi o experienta placuta de condus atat pe drumurile publice, cat si pe circuit.”

Obiectivul Hyundai pentru anul 2021 este de a extinde portofoliul diviziei N, cu scopul de a oferi pasionatilor o gama cat mai variata de autovehicule sportive.

Mai multe detalii vor fi dezvaluite in perioada urmatoare.