Noul Hyundai Santa Fe – design actualizat si motorizari electrificate

Noul Hyundai Santa Fe – design actualizat si motorizari electrificate

NOUL HYUNDAI SANTA FE – DESIGN ACTUALIZAT SI MOTORIZARI ELECTRIFICATEPrima imagine dezvaluie un design robust, dar rafinat;

Modelul este disponibil pentru prima data in versiunile hybrid si plug-in hybrid.

Hyundai dezvaluie primele detalii despre noul Santa Fe. Cel mai longeviv model de clasa SUV al companiei prezinta un exterior impunator si expresiv. Interiorul se remarca prin confortul oferit si prin calitatea materialelor utilizate.

Exteriorul este dominat de grila frontala de mari dimensiuni care incorporeaza luminile de zi (DRL), ca parte a noii abordari de design „Integrated Architecture’’. Elementele geometrice care definesc grila genereaza un efect stereoscopic, accentuand personalitatea puternica a modelului. In plus, luminile de zi in forma literei „T” completeaza designul robust si contribuie la aspectul remarcabil.

Santa Fe este primul model european din gama Hyundai construit avand la baza cea de-a treia generatie a platformei producatorului. Noua platforma va oferi o mai mare flexibilitate in dezvoltarea vehiculelor, contribuind la sporirea sigurantei, a eficientei si a performantelor. Odata cu aceasta lansare, Hyundai introduce, in premiera pentru Santa Fe, o linie de propulsoare electrificate - hybrid si plug-in hybrid.

Mai multe informatii vor fi dezvaluite in perioada urmatoare.