Noul Kona electric este disponibil in reteaua de distribuitori Hyundai Auto Romania

Noul Kona electric este disponibil in reteaua de distribuitori Hyundai Auto Romania

NOUL KONA ELECTRIC ESTE DISPONIBIL IN RETEAUA DE DISTRIBUITORI HYUNDAI AUTO ROMANIA



Reteaua de distribuitori Hyundai Auto Romania pune la dispozitia clientilor cel mai recent model al gamei - Kona Electric. Autovehiculul imbina designul expresiv si tehnologia intuitiva cu un sistem flexibil de incarcare si cu o autonomie de pana la 449 km.

„Hyundai Auto Romania introduce in gama un nou model ultra-eficient, Kona Electric. Kona devine astfel un produs complet. Disponibil initial cu motorizari turbo de pana la 177 CP, transmisie 2x4 sau 4x4, clientii pot opta acum si pentru versiunile hybrid si electric. Toate acestea pozitioneaza Kona ca un model iconic pentru nivelul tehnologiilor dezvoltate de Hyundai”,a declarat Teodor Brusalis, director executiv Hyundai Auto Romania.

Autonomie de pana la 449 km

Bateria de 64 kWh ofera o autonomie de pana la 449 km (conform testelor WLTP).

Incarcare rapida 

Conectat la un incarcator rapid de 100 kW, acumulatorul de 64 kWh poate fi incarcat pana la 80% in doar 54 min. Cu incarcatorul on-board de 10,5 kW care functioneaza la curent alternativ (AC), pentru pachetul cu baterie de 64 kWh, procesul dureaza 7 h 30 min, respectiv 4 h 50 min pentru cea de 39,2 kWh.

Design expresiv si aerodinamic

Kona Electric adopta acelasi design expresiv caracteristic modelului Kona – motor cu ardere. Grila inchisa, elementul diferentiator, confera un aspect remarcabil, fiind incadrata de blocurile optice duble si de luminile de zi cu LED pozitionate deasupra farurilor cu LED. Jantele din aliaj de 17 inchi, optimizate din punct de vedere aerodinamic, plafonul in doua tonuri, alaturi de gama de 7 nuante pentru caroserie, ofera multiple optiuni de personalizare.

Propulsie electrica – pana la 204 CP

Autovehiculul beneficiaza de doua variante de propulsoare, oferind clientilor unul dintre cele mai puternice motoare electrice. Astfel, bateria de 64 kWh dezvolta 204 CP (150 kW). Cu un cuplu de 395 Nm, Kona Electric accelereaza de la 0 la 100 km/ h in doar 7,6 sec. Pentru versiunea de baza, capacitatea bateriei este de 39,2 kWh, motorul dezvoltand 136 CP (100 kW).

Modulul shift-by-wire permite functionarea optima a trenului de rulare electric. Cu ajutorul sistemului reglabil de franare regenerativa, conducatorul auto are posibilitatea de a ajusta intensitatea franarii regenerative utilizand padelele aflate in spatele volanului. Sistemul recupereaza energia atunci cand este posibil.

Siguranta si conectivitate

Kona Electric pune la dispozitia clientilor o gama variata de dotari de conectivitate, precum sistemul de infotainment cu display central de 10,25 inchi, care integreaza navigatia, functiile media si cele de conectivitate (Apple CarPlay si Android Auto), dar si functia de incarcare wireless. Conducatorul auto beneficiaza, de asemenea, si de un ecran de bord de 7 inchi, pe care sunt afisate detalii despre condus si despre performantele autovehiculului, precum si de un Head-Up Display.

Pachetul Hyundai SmartSense pentru Kona Electric include: sistem de avertizare in cazul unei coliziuni frontale cu detectarea pietonilor, pilot automat inteligent, sistem de monitorizare a unghiului mort, sistem de atentionare a conducatorului auto, sistem de asistenta la mentinerea benzii de rulare, sistem de avertizare a unei coliziuni la deplasarea in marsarier.

Preturile pentru Kona Electric pornesc de la 35.272 € cu TVA inclus, in varianta de 136 CP, nivel de echipare Highway. Fata de pretul de lista, reteaua Hyundai Auto Romania ofera in acest moment o reducere in valoare de 1.500 € cu TVA inclus. Pentru informatii suplimentare, cei interesati sunt invitati sa consulte cel mai apropiat distribuitor autorizat Hyundai.