Noua versiune Hyundai i20 a sosit in Romania

Noua versiune Hyundai i20 a sosit in Romania

NOUA VERSIUNE HYUNDAI I20 A SOSIT IN ROMANIA


Hyundai a aplicat modelului sau de clasa mica, i20, un prim facelift, asigurand cresterea eficientei si imbunatatirea performantelor. Astfel, i20 urca in topul celor mai bune oferte calitate-pret ale clasei B.

Clientii romani pot opta pentru doua versiuni de motorizare Euro 5: benzina 1.2 litri DOHC 78 CP si diesel 1.4 CRDi 75 CP.

i20 adopta tehnologii de ultima generatie si preia linii de design specifice noii game „i” Hyundai. Iluminarea interioara in nuante de albastru asigura vizibilitate optima, in timp ce elemente precum manerele usilor cu finisaj cromat si schimbatorul de viteze restilizat adauga farmec aspectului interior.

Tehnologiile de tip ECO au fost de asemenea revizuite. Deflectorul pentru aripile rotilor spate a fost adaugat la lista dotarilor pentru varianta i20 in 5 usi, asigurand o aerodinamica sporita si diminuarea frecarilor in miscare. Atentie a fost acordata si exteriorului i20, care este acum finisat cu vopsea pe baza de apa, proces adoptat pentru minimizarea impactului asupra mediului.

Dotarile suplimentare includ capota izolata – pentru reducerea zgomotului specific motorului si eficientizarea termica –, semnalizator dispus pe oglinzile laterale, Bluetooth cu recunoastere vocala sau comenzi audio pe volan. Pilotul automat poate insoti variantele de motorizare diesel i20.

Noul model i20 prezinta integral motorizari Euro 5 si emisii CO2 reduse cu 6% comparativ cu modelul precedent. Folosind uleiuri de motor recomandate de catre producator, motorizarea 1.2 litri benzina atinge valoarea de 119 g/ km CO2, in timp ce versiunea diesel prezinta emisii de 109 g/ km.

Si locatia de productie a modelului i20 a fost schimbata, noua versiune in 5 usi fiind importata din Izmit, Turcia.

„Clasa mica reprezinta un teren foarte disputat al pietei auto in Romania. Pentru a asigura ascensiunea noului model i20, reteaua Hyundai promoveaza o politica dotari-pret superioara concurentei. Marca Hyundai creste continuu la capitolul calitate, astfel incat ne permitem sa asiguram clientilor nostri 7 ani de garantie si numeroase alte beneficii post-vanzare,” a declarat Doru Brusalis, Director Vanzari Hyundai Auto Romania.