Pilotul de teste Hyundai Motorsport, Bryan Bouffier, a personalizat un model I20 la Sibiu

Pilotul de teste Hyundai Motorsport, Bryan Bouffier, a personalizat un model I20 la Sibiu

PILOTUL DE TESTE HYUNDAI MOTORSPORT, BRYAN BOUFFIER, A PERSONALIZAT UN MODEL I20 LA SIBIU


Bryan Bouffier, desemnat de catre Hyundai Motorsport unul dintre pilotii de teste pentru anul 2013, a fost prezent, de curand, in Romania. Acesta a vizitat showroom-ul distribuitorului autorizat Hyundai din Sibiu, Mecatronics, unde a personalizat un model i20 al unui fan.

In prezent, sibianul se bucura de singurul Hyundai i20 din Romania inscriptionat cu semnatura pilotului francez. Cei doi au participat si la o sesiune foto special organizata de Hyundai Auto Romania si Mecatronics.

Bryan Bouffier a fost prezent in Romania pentru a participa la Raliul Sibiului, care s-a desfasurat in perioada 25-27 iulie 2013. Etapa Campionatului European de Raliuri al FIA, Raliul Sibiului, reprezinta cel mai important eveniment motorsport pe plan national.

Francezul, alaturi de finlandezul Juho Hänninen, detine un rol important in dezvoltarea programului Hyundai Motorsport pentru i20 WRC 2014. Bryan Bouffier, campion de trei ori in Polonia si o data in Franta, a castigat Raliul Monte-Carlo in 2011 si, anul acesta, Turul Corsicii, etapa in Campionatul European de Raliuri. Experienta vasta si abilitatile dobandite in calitate de pilot de teste reprezinta aspecte esentiale atat pentru echipa, cat si pentru pregatirea modelului i20 WRC.