Revolutionarul Veloster este prezentat pe scena internationala

Revolutionarul Veloster este prezentat pe scena internationala

REVOLUTIONARUL VELOSTER ESTE PREZENTAT PE SCENA INTERNATIONALA


Noul model Hyundai Veloster coupe cu trei usi a fost prezentat in premiera mondiala, astazi, la Salonul Auto International Nord American 2011.


Folosind ca inspiratie prototipul prezentat in 2007 la Salonul Auto de la Seul, modelul de serie lansat astazi surprinde spiritul conceptului original, ilustrand in acelasi timp noua viziune Hyundai pentru anul 2011.


Modelul Veloster se diferentiaza de coupe-urile traditionale prin configuratia sa unica cu trei usi, care include o usa spate pe partea pasagerului, devenind astfel mai practic si mai usor de utilizat - asigurand un acces sigur si simplu la interiorul sau spatios. Manerul exterior al portierei, aflat intr-o pozitie mascata, asigura pastrarea designului atragator de coupe.


Profilul dinamic al autovehiculului a fost inspirat de limbajul de design Hyundai „forme sculpturale fluide”. Montantii A distinctivi, de culoare neagra, confera interiorului incadrat de sticla un aspect uimitor, evidentiind liniile unice ale caroseriei. Grila frontala hexagonala caracteristica pentru Hyundai, detaliile prizelor de aer de pe capota, arcurile rotilor cu forma atletica si farurile ample ii asigura modelului Veloster o forma impunatoare in zona frontala si laterala. In zona din spate, hayonul din sticla cu aspect distinctiv si teava de evacuare montata central completeaza infatisarea sportiva.


Modelul Veloster va fi disponibil in combinatie cu cea mai recenta tehnologie Hyundai pentru sisteme de propulsie, incluzand prima transmisie Hyundai cu sase trepte de viteza si dublu ambreiaj. Echipat cu un nou motor eficient Hyundai GDI, pe benzina, de 1,6 litri si cu patru cilindri, modelul Veloster este un coupe fara compromisuri, oferind o senzatie sport placuta in combinatie cu un consum redus de combustibil si un nivel scazut de emisii de CO2.


„S-au depus eforturi considerabile pentru ca noul Veloster sa rezolve compromisul inerent dintre designul traditional de coupe, care sacrifica comoditatea si functiile de confort in favoarea stilului”, a comentat Allan Rushforth, Vicepresedinte Senior si Director Operatiuni (COO) in cadrul Hyundai Motor Europe. „Acest autovehicul deosebit ofera cumparatorilor progresisti un design inteligent si distinctiv intr-un coupe inovator cu trei usi, care asigura un caracter practic precum si o conducere placuta.”


„Modelul Veloster ilustreaza evolutia marcii Hyundai in Europa: noul nostru model ofera un aspect deosebit in cadrul unui pachet gandit cu atentie, care pastreaza si caracteristicile privind calitatea, siguranta si eficienta - specifice marcii Hyundai. Ne asteptam ca acesta sa atraga clienti noi pentru marca odata ce va intra pe piata europeana, mai tarziu in cursul acestui an”, a incheiat Rushforth.


In Europa, modelul Veloster va beneficia de cea mai avantajoasa garantie oferita in industria auto, sub forma pachetului „Five Year Triple Care” de la Hyundai, care include 5 ani de garantie fara limita de kilometri, 5 ani de asistenta rutiera si 5 ani de verificari tehnice gratuite.


Mai multe informatii referitoare la modelul Veloster, inclusiv despre sistemul de propulsie si specificatiile pentru piata locala, vor fi disponibile odata cu premiera sa europeana - in cadrul Salonului Auto de la Geneva, in martie 2011.

Hyundai Auto Romania

www.hyundai-motor.ro


Pentru informatii suplimentare, contactati:

Dana Barbulescu

Tel: 0741 333 117

E-mail: dana.barbulescu@tiriacauto.ro