Style Set Free - viziunea Hyundai in ceea ce priveste viitorul mobilitatii

Style Set Free - viziunea Hyundai in ceea ce priveste viitorul mobilitatii

Hyundai prezinta viziunea in ceea ce priveste viitorul mobilitatii in cadrul Salonului International Auto de la Frankfurt. Conceptul „Style Set Free” are la baza cele mai recente evolutii in domeniul tehnologiilor pentru condus autonom. 

In viziunea marcii, vehiculele viitorului vor oferi o libertate mai mare in privinta designului, posesorii avand posibilitatea de a le individualiza, astfel incat sa reflecte personalitatea si stilul de viata ale fiecaruia, asemenea propriei locuinte. 

„In viitor, condusul autonom si vehiculele electrice vor elimina nevoia de a avea conducator auto”,a declarat Wonhong Cho, Executive Vice President si Chief Marketing Officer la Hyundai Motor Company. 

„Style Set Free” se bazeaza pe tehnologii care vor marca viitorul auto, precum sistemele de condus autonom. Clientii vor putea personaliza interiorul autovehiculului, pentru a crea un spatiu unic in care sa-si petreaca timpul pe durata calatoriei.

In viitor, Hyundai va dezvolta o platforma, similara celei utilizate pentru achizitionarea aplicatiilor pentru telefoanele inteligente, unde clientii vor avea posibilitatea de a alege dotari software si hardware pentru propriul autovehicul, in functie de necesitati. Odata cu „Style Set Free”, compania prezinta o viziune care are in centru clientul si nevoile sale.