Tiriac Auto inaugureaza un nou showroom Hyundai si Mitsubishi

Tiriac Auto inaugureaza un nou showroom Hyundai si Mitsubishi

TIRIACAUTO INAUGUREAZA UN NOU SHOWROOM HYUNDAI SI MITSUBISHI

 

TiriacAuto, prin companiile M Car Distribution si Romcar Motors, inaugureaza primul showroom comun Mitsubishi si Hyundai din Bucuresti. Noul showroom este situat in cartierul Berceni, str. Turnu Magurele nr. 2 – 10, sector 4 si are o suprafata desfasurata de aproximativ 1200 mp, dispusa pe doua niveluri, parter si etaj.

Noua locatie corespunde intentiilor de dezvoltare geografica ale retelei nationale TiriacAuto, acoperind sudul capitalei si fiind situata intr-o zona comerciala cu trafic intens si vizibilitate foarte buna. Totodata, showroomul se afla in apropierea celor doua service-uri Mitsubishi si Hyundai din zona, operate de M Car Distribution si, respectiv, Romcar Motors, oferind astfel clientilor posibilitatea sa beneficieze cu usurinta de servicii TiriacAuto de vanzare si post-vanzare specializata si standardizata, in imediata vecinatate a locuintei lor.

Locatia dispune de un spatiu generos de parcare, zone distincte de receptie pentru cele doua marci asiatice, sector de joaca pentru copii si un spatiu special amenajat pentru prezentarea gamei Auto Avantaj – un serviciu propriu de comercializare a autovehiculelor noi prin metodele trade-in si buy back, implementat recent la nivelul intregii retele nationale de distributie si service TiriacAuto.

„Credem cu tarie in revirimentul domeniului auto si, in ciuda perioadei economice dificile, am decis sa continuam investitia in dezvoltarea retelei noastre, deschizand un nou showroom, de data aceasta in zona de sud a capitalei. Am ales varianta de comercializare sub acelasi acoperis a doua dintre marcile noastre de volum, Mitsubishi si Hyundai, oferind astfel clientilor posibilitatea sa-si aleaga autovehiculul potrivit dintr-o oferta mult mai variata, sub umbrela TiriacAuto.”- declara Silviu DOCAN, Director General TiriacAuto.

Noul showroom este deschis de luni pana vineri, in intervalul orar 09.00 – 18.00 si sambata, in intervalul orar 09.30 – 13.30.

Cateva informatii suplimentare: 

TiriacAuto (www.tiriacauto.ro): Cu o structura organizatorica si servicii aliniate la standarde europene, TiriacAuto este astazi cea mai extinsa retea de dealeri specializati in comercializarea si servisarea auto din Romania. Totodata, TiriacAuto detine cel mai vast portofoliu de pe piata auto autohtona, reprezentand noua dintre cele mai renumite marci de automobile existente pe piata: Mercedes-Benz, Dodge, Chrysler, Jeep, Mitsubishi, Land Rover, Jaguar, Ford si Hyundai. Cei 14 dealeri care compun reteaua nationala TiriacAuto isi desfasoara activitatea in peste 65 de locatii mono-brand sau multi-brand, de tip 2 S sau 3 S (showroom, service si piese de schimb), asigurand o acoperire nationala si oferind servicii complete si diferentiate in functie de cerintele fiecarui client.

M Car Distribution: M Car Distribution, companie a Grupului TiriacAuto, este cel mai important distribuitor Mitsubishi din Romania. La ora actuala, peste 33% din masinile noi vandute de Mitsubishi in Romania si peste o treime din piese si accesorii sunt comercializate prin intermediul M Car Distribution. Compania este certificata ISO 9001:2000, ISO 14001:2005 si OHSAS 18001:2004, rezultat al proiectarii si implementarii Sistemului de Management Integrat Calitate-Mediu- Sanatate si Securitate Ocupationala. 

Romcar Motors: Romcar Motors, companie a Grupului TiriacAuto, s-a desprins in anul 2002 de Romcar, reprezentantul Ford pentru Romania. Romcar Motors este unul dintre dealerii Ford cu traditie, avand o vechime de 18 ani, in decursul carora si-a asigurat un portofoliu impresionant de clienti, persoane fizice si companii nationale si multinationale. La ora actuala, Romcar Motors isi desfasoara activitatea in patru locatii (un complex Ford integrat de tip 3S, un showroom Hyundai si un showroom Ford, ambele invecinate locatiei service specializate pe cele doua marci auto) si este cel mai mare reparator autorizat Ford din Bucuresti.