Un nou centru de testare Hyundai Motor la Nürburgring

Un nou centru de testare Hyundai Motor la Nürburgring

UN NOU CENTRU DE TESTARE HYUNDAI MOTOR LA NÜRBURGRING


• Hyundai pregateste noul centru de testare in apropierea celebrului circuit

• Facilitatea, in valoare de 5,5 milioane EURO, va permite testarea unui numar ridicat de autovehiculele

• Constructia centrului va fi finalizata pana in august 2013


Hyundai efectueaza pregatirile finale pentru deschiderea oficiala a noului sau centru de testare localizat in apropierea celebrului circuit de curse de la Nürburgring, Germania. Facilitatea va deveni unul dintre sediile permanente ale companiei, furnizand resursele necesare pentru evaluarea autovehiculelor pe cel mai complex circuit de curse recunoscut la nivel mondial.

Programat pentru finalizare in august 2013, noul centru de testare a fost conceput pentru a raspunde nevoilor Hyundai. Constructia se intinde pe o suprafata de 3.622 mp, cuprinde patru etaje si va include ateliere noi, spatiu dedicat birourilor si invitatilor VIP, toate acestea asociate unei fatade din sticla speciala cu finisaje metalice.

Noua facilitate reprezinta extinderea infrastructurii de cercetare si dezvoltare Hyundai la nivel european. Centrul actual de Cercetare si Dezvoltare din Rüsselsheim, Germania, a fost fondat in 2003 si a devenit sediu pentru diviziile europene ale companiei responsabile de sisteme de propulsie, tuning si evaluare. Fiecare dintre acestea va dispune de acces la noul centru de la Nürburgring. Anual, un numar semnificativ de teste va fi efectuat vehiculelor Hyundai, aici fiind incluse riguroasele teste de durabilitate specifice marcii, care permit simularea unui rulaj de aproximativ 180.000 kilometri in conditii de condus neprielnice. Aceste teste ofera informatii importante pentru o gama extinsa de parametrii.

Allan Rushforth, Senior Vice Presidente si COO al Hyundai Motor Europa, a declarat: „Calitatea, una dintre valorile principale Hyundai, reprezinta un element esential in a mentine interesul clientilor. Centrul de la Nürburgring este o locatie moderna pentru testarea durabilitatii vehiculelor, iar informatiile dezvoltate aici vor fi aplicate tuturor proiectelor viitoare.

Noua facilitate va creste capacitatea Hyundai de testare a vehiculelor, aducand beneficii directe clientilor privind calitatea si performanta vehiculelor.

In 2013, suplimentarea capacitatii de testare a celei mai recente facilitati Hyundai, va permite efectuarea testelor de durabilitate pentru 11 vehicule, dar si evaluarea directiei, suspensiilor, tinutei de drum si a manevrabilitatii, venind in intampinarea asteptarilor clientilor europeni.