Un nou premiu pentru Hyundai Motor - noua generatie i10 a castigat Autobest 2014

Un nou premiu pentru Hyundai Motor - noua generatie i10 a castigat Autobest 2014

UN NOU PREMIU PENTRU HYUNDAI MOTOR: NOUA GENERATIE I10 A CASTIGAT AUTOBEST 2014


Aflata la a 13-a editie, competitia anuala „Autobest”, care ofera titlul pentru „Cea mai buna masina” din Europa Centrala si de Est, si-a desemnat castigatorii. Membrii juriului au acordat titlul „Autobest 2014” noii generatii Hyundai i10. Dupa premiul obtinut de modelul Elantra in 2012, Hyundai Motor primeste pentru a doua oara aceasta recunoastere in ultimii trei ani.

Dan Vardie, presedinte al AUTOBEST, a declarat: „Noua generatie i10 a meritat din plin acest premiu, remarcandu-se prin spatiul generos si calitatea superioara. In zona de testare NAVAK, aproape de Belgrad, Serbia, i10 a impresionat membrii juriului prin manevrabilitate si tinuta de drum remarcabile pentru un model de clasa mica.”

Allan Rushforth, Senior Vice President si COO al Hyundai Motor Europa, a declarat: „Noua generatie i10 este cel mai concludent exemplu al strategiei noastre regionale – masina perfect adaptata fiecarei regiuni. Suntem incantati de faptul ca noua generatie Hyundai i10 a obtinut titlul Autobest. Acest lucru demonstreaza angajamentul Hyundai fata de clientii nostri, depasindu-le asteptarile. Astfel, aceasta recunoastere va contribui la mentinerea cotei de piata de 3,5% in 2014, in Europa.”

In septembrie 2013, Hyundai a demarat productia noii generatii i10 la fabrica din Turcia unde, recent, a fost finalizat proiectul de extindere ce depaseste 500 milioane de EURO. Investia permite cresterea capacitatii de productie anuale la 200.000 de unitati. Hyundai va produce la cele doua fabrici din Europa (cea din Turcia si respectiv Cehia) 500.000 unitati pe an. In 2014, 90% din modelele Hyundai vandute in Europa vor fi fabricate in regiune.

Autobest reprezinta una dintre cele mai importante competitii din domeniul auto. Selectia include 13 criterii, printre care se numara: design, pret, specificatii tehnice si manevrabilitate. Juriul este format din jurnalisti de specialitate, care provin din 15 tari precum: Polonia, Cehia, Ungaria, Turcia si Rusia.