Valoarea reziduala a autovehiculelor Hyundai se ridica la nivelul clasei de top in Europa

Valoarea reziduala a autovehiculelor Hyundai se ridica la nivelul clasei de top in Europa

VALOAREA REZIDUALA A AUTOVEHICULELOR HYUNDAI SE RIDICA LA NIVELUL CLASEI DE TOP IN EUROPA


  • Valoarea reziduala a crescut cu circa 7% in perioada iulie 2010 – iulie 2012
  • Cresterea se datoreaza programelor „Five Year Triple Care” si „i-Best” pentru masini rulate
  • Primul distribuitor spaniol care comercializeaza exclusiv vehicule rulate i-Best


Autovehiculele Hyundai au inregistrat cresteri ale valorii reziduale in Europa, evoluand cu aproximativ 7% in perioada iulie 2010 – iulie 2012


Media valorii reziduale a autovehiculelor Hyundai in Europa a ajuns la 42,3% in iulie 2012, crescand de la 40,2% in iulie 2011 si respectiv 39,6% in iulie 2010, potrivit datelor publicate de catre analistii independenti Eurotax Glass’s si Bähr&Fess.


Allan Rushforth, Senior Vice President si COO a Hyundai Motor Europe, a declarat: „Cresterea valorii reziduale pentru autovehiculele noastre europene reflecta nivelul ridicat al calitatii, eficientei si stilului - prezent la toate noile noastre modele, care au devenit astfel mai atractive pentru clientii europeni. Vehiculele Hyundai fabricate in Europa sunt sustinute prin pachetul nostru de garantie „Five Year Triple Care” – lider in industrie – si prin premiatul program „i-Best” pentru masini rulate – serviciu ce dezvolta increderea consumatorilor nostri.


Anuntat in anul 2010, „i-Best” ofera masini exploatate sub 6 ani si rulate sub 120.000 kilometri. Fiecare autovehicul comercializat prin programul „i-Best” trece printr-o inspectie riguroasa si printr-un proces de reconditionare mecanica cuprinzator. Garantia de 1 an acopera peste 500 de componente, incluzand motorul, transmisia, franele, directia si suspensiile. De asemenea, 1 an de asistenta rutiera este complementar serviciului.


De la 180 distribuitori la finalul anului 2011, numarul locatiilor „i-Best” in Europa a crescut semnificativ la aproape 700 distribuitori acreditati. In septembrie 2012, primul distribuitor exclusiv „i-Best” din Europa si-a deschis portile in Spania, comercializand strict masini rulate autorizate – model unic in randul producatorilor auto din regiune.