i10.

O declaratie de stil.

Redefineste experienta de condus.

Cu un design dinamic, o conectivitate intuitiva, dar si un pachet de sisteme avansate pentru siguranta, i10 redefineste experienta de condus.

Perfect pentru momente importante.

Hyundai i10 beneficiaza de un design dinamic, de o conectivitate intuitiva, dar si de un pachet de sisteme avansate de siguranta.

Design dinamic si elegant.

Design dinamic si elegant.

Designul dinamic si elegant evidentiaza contrastul dintre suprafetele fluide si liniile ferme ale caroseriei.

Conectivitate.

Conectivitate.

Toate functiile sunt integrate in ecranul tactil color de 8 inchi. Apple CarPlay si Android Auto garanteaza o integrare perfecta a aplicatiilor de pe smartphone cu sistemul de infotainment al autovehiculului.

Mai multa siguranta.

Mai multa siguranta.

Pentru a respecta standardele europene de siguranta, pachetul Hyundai SmartSense integreaza cele mai recente sisteme de siguranta.

Descopera sursa de inspiratie.

Modelul gamei ā€žiā€ prezinta un design dinamic, care evidentiaza contrastul intre suprafetele sculptate armonios si liniile ascutite. Impactul vizual este completat de grila frontala, care se distinge prin alura sportiva.

Design expresiv.

Designul dinamic si elegant evidentiaza contrastul dintre suprafetele fluide si liniile ferme ale caroseriei. In comparatie cu modelul anterior, proportiile au fost modificate, prin coborarea liniei plafonului, dar si prin extinderea in latime.

5 ani garantie fara limita de kilometri.

Hyundai i10 beneficiaza de cinci ani garantie fara limita de kilometri.

Descopera mai multe despre i10.

Design.

Design.

Caracteristici.

Caracteristici.

N Line.

N Line.