Caracteristici.

Eficienta sporita.

Siguranta, conectivitate si performanta.

Hyundai i10 beneficiaza de un design dinamic, de o conectivitate intuitiva, dar si de un pachet de sisteme avansate de siguranta.

Performanta

Eficienta sporita.

Hyundai i10 este disponibil in doua variante de motorizare: 1 litru MPi, trei cilindri, 67 CP, cuplu de 96 Nm si 1,2 litri MPi, patru cilindri, 84 CP, cuplu de 117.6 Nm. Ambele propulsoare dispun de o cutie de viteze cu cinci trepte: manuala (MT) sau automatizata (AMT). Sistemul Idle Stop and Go (ISG), o dotare standard pentru i10, contribuie la reducerea consumului de carburant, a emisiilor de CO2 si la cresterea eficientei.

1 litru MPi
1,2 litri MPi
1 litru MPi

1 litru MPi

Varianta de motorizare de 1 litru MPi, trei cilindri, dezvolta 67 CP si un cuplu de 96 Nm, fiind disponibila cu o cutie de viteze cu cinci trepte: manuala (MT) sau automatizata (AMT). Sistemul Idle Stop and Go (ISG), o dotare standard pentru i10, contribuie la reducerea consumului de carburant, a emisiilor de CO2 si la cresterea eficientei.

1,2 litri MPi

1,2 litri MPi

Varianta de motorizare de 1,2 litri MPi, patru cilindri, dezvolta 84 CP si un cuplu de 117.6 Nm, fiind disponibila cu o cutie de viteze cu cinci trepte: manuala (MT) sau automatizata (AMT). Sistemul Idle Stop and Go (ISG), o dotare standard pentru i10, contribuie la reducerea consumului de carburant, a emisiilor de CO2 si la cresterea eficientei.

Transmisie automatizata.

Transmisie automatizata.

Transmisia automatizata cu cinci rapoarte ofera o operare intuitiva.

Transmisie manuala.

Transmisie manuala.

Pentru pasionatii de condus care prefera sa schimbe treptele de viteza, Hyundai propune o transmisie manuala in cinci trepte.

Confort

Mai multa flexibilitate.

Cu un volum de 252 de litri, spatiul versatil pentru bagaje se situeaza printre cele mai mari din segment. Spatiul pentru bagaje poate fi rapid reconfigurat datorita scaunelor pliabile

Portbagaj generos.

Portbagaj generos.

Portbagajul ofera un spatiu de depozitare de 252 litri, iar pentru o incarcare facila, pragul acestuia a fost coborat cu 29 de mm.

Proportii redefinite.

Proportii redefinite.

Hyundai i10 este disponibil in variantele cu patru si cinci locuri. Datorita ampatamentului extins, spatiul pentru pasageri a fost suplimentat.

Ecran tactil color
Sistem automat de climatizare
Sistem eCall
Ecran tactil color.

Ecran tactil color.

Toate functiile sunt integrate in ecranul tactil color de 8 inchi.

Sistem automat de climatizare.

Sistem automat de climatizare.

Mai mult confort pentru tine si cei dragi.

Sistem eCall.

Sistem eCall.

In situatia in care se declanseaza airbag-urile, eCall permite efectuarea automata a unui apel de urgenta de la bordul autovehiculului. Hyundai i10 dispune, de asemenea, de un buton eCall care poate fi activat manual pentru asistenta.

Siguranta

Pachetul Hyundai Smart Sense.

Pentru a respecta standardele europene de siguranta, pachetul Hyundai Smart Sense, integreaza cele mai recente sisteme de siguranta: asistenta la coliziune frontala (FCA), asistenta pentru faza lunga (HBA), asistenta la mentinerea benzii de rulare (LKA), sistem de atentionare a conducatorului auto (DAW).

Sistem de asistenta la mentinerea benzii de rulare (LKA).

Alerteaza conducatorul auto in cazul schimbarii benzii de rulare fara actionarea semnalizatoarelor. LKA avertizeaza vizual si sonor, corectand proactiv pozitia volanului, pentru a mentine autovehiculul pe mijlocul benzii de rulare.

Sistem de asistenta la coliziune frontala (FCA) cu detectare pietoni.

FCA este un sistem avansat de siguranta activa care alerteaza conducatorul auto in caz de urgenta si franeaza autonom daca este necesar. FCA functioneaza la viteze de peste 8 km/h.

Sistem de atentionare a conducatorului auto (DAW).

Permite monitorizarea constanta a stilului de condus, cu scopul de a detecta orice deviatie neobisnuita a directiei sau alte semne de oboseala.

Sistem de asistenta pentru faza lunga (HBA).

Sistem de asistenta pentru faza lunga (HBA).

HBA permite comutarea in mod automat a fazei lungi / scurte in momentul in care este detectat un autovehicul din sens opus. Mai mult, sistemul de asistenta la faza scurta (LBA-S) actioneaza lampile aditionale in functie de viteza vehiculului si unghiul de virare.

Descopera mai multe despre i10.

Design.

Design.

Prezentare.

Prezentare.

N Line.

N Line.