IONIQ 6.

Awaken your world.

Electrified streamliner.

Avand ca sursa de inspiratie conceptul Prophecy, silueta IONIQ 6 se caracterizeaza prin linii simple si o forma aerodinamica, pentru a exprima ceea ce designerii Hyundai denumesc Emotional Efficiency. Tema generala de design - „Ethical Uniqueness” - se remarca prin estetica simplificata, care pune accent pe functionalitate.

IONIQ 6 este World Car of the Year 2023.

Totodata, autovehiculul a castigat World Electric Vehicle si World Car Design of the Year. Tripla victorie pentru Hyundai, pentru al doilea an consecutiv, dupa succesul inregistrat de IONIQ 5 in anul 2022.

Viitorul mobilitatii electrice este aici.

Noul model 100% electric a fost creat pentru calatorii lungi – cu o incarcare rapida si un stil elegant. IONIQ 6 este disponibil cu doua optiuni pentru baterie, precum si cu tractiune integrala sau tractiune spate. Sistemul inovator de 800 V permite o incarcare ultra-rapida si contribuie la imbunatatirea experientei pasagerilor privind mobilitatea electrica.

Autonomie.

Autonomie.

IONIQ 6 ofera o autonomie de 614 km (conform WLTP).

Incarcare ultra-rapida.

Incarcare ultra-rapida.

Incarcarea ultra-rapida la 800 V ofera o autonomie de pana la 351 km in doar 15 min.

Accelerare.

Accelerare.

Pentru versiunea cu baterie de 77,5 kWh, propulsorul accelereaza de la 0 la 100 km/ h in 5,1 s.

O experienta personalizata.

O experienta personalizata.

Modelul dispune de o serie de tehnologii avansate - printre care sistemul Dual Color Ambient Lighting, functia EV Performance Tune-up, dar si actualizari Over-the-Air (OTA) - pentru o experienta personalizata la bordul autovehiculului.

Mai multe despre incarcare & performanta

Experienta intuitiva.

Habitaclul - asemanator unui cocon - este confortabil si functional. Interiorul autovehiculului poate fi personalizat in functie de preferinte. Arhitectura de iluminare incorporeaza tehnologia Dual Color Ambient Lighting, pasagerii avand posibilitatea de a alege dintre 64 de culori, respectiv sase teme.

Materiale durabile.

Materiale durabile.

Materialele durabile utilizate reflecta stilul de viata al clientilor, care acorda o atentie deosebita solutiilor de mobilitate sustenabila, pentru imbunatatirea experientei de condus.

Afla mai multe
Forma aerodinamica.

Forma aerodinamica.

IONIQ 6 are un coeficient aerodinamic de doar 0,21, datorita liniei joase a plafonului, clapetelor active, pasajelor rotilor, spoilerului, trenului de rulare, deflectoarelor si oglinzilor laterale digitale (disponibile optional).

Caracter distinctiv.

Caracter distinctiv.

Parametric Pixel High-Mounted Stop Lamp (HMSL) confera o alura spectaculoasa autovehiculului, atunci cand este actionat sistemul de franare.

Tehnologii revolutionare.

IONIQ 6 dispune de tehnologii avansate, pentru o experienta digitala intuitiva.

Tehnologie pentru condus autonom.

Tehnologie pentru condus autonom.

IONIQ 6 este echipat cu sistemul Highway Driving Assist 2 (HDA 2), care permite controlul vitezei si a distantei pana la vehiculul din fata, precum si centrarea autovehiculului pe banda de deplasare, chiar si in cazul virajelor.

Oglinzi laterale digitale.

Oglinzi laterale digitale.

Oglinzile laterale digitale ofera vizibilitate sporita.

Scaune fata.

Scaune fata.

Scaunele din fata cu functie „Relaxation Comfort” (optional) ofera o atmosfera relaxanta printr-o simpla ajustare a unghiului.

Conexiune multipla prin Bluetooth.

Conexiune multipla prin Bluetooth.

Permite ca un dispozitiv sa fie conectat pentru apeluri telefonice, iar celalalt pentru muzica.

Garantie.

5 ani garantie fara limita de kilometri.

IONIQ 6 dispune de pachetul Hyundai de 5 ani garantie fara limita de kilometri, alaturi de garantia extinsa de 8 ani sau 160.000 de km pentru bateria litiu-ion polimer.

Descopera mai multe despre IONIQ 6.

Design.

Design.

Caracteristici.

Caracteristici.

Specificatii tehnice.

Specificatii tehnice.