Fii alaturi de Hyundai la Salonul Auto de la Paris!
Urmareste transmisiunea live si ai ocazia sa fii printre primii care afla noutatile Hyundai,
in cadrul conferintei de presa, joi, 29 septembrie, ora 16:00.LIVESTREAM
29.09.2016, 16:00

Noua generatie i30 Design remarcabil si tehnologii avansate
Dezvoltata la Centrul Tehnic Hyundai Motor Europa din Rüsselsheim, testata la Nürburgring si produsa la fabrica Nošovice, din Republica Ceha, cea de-a treia generatie i30 este construita avand la baza infrastructura Hyundai din Europa, cu o vechime de peste 25 de ani.

Noul i30 dispune de un design sportiv, accentuat de proportii echilibrate, precum si de forma acoperisului, care contribuie la stabilitatea autovehiculului. Partea frontala este dominata de noua grila de tip cascada si farurile cu tehnologie LED, care confera modelului un aspect rafinat si impunator.

Structura caroseriei, care incorporeaza in proportie de 53% otel de inalta rezistenta, asigura manevrabilitate sporita conducatorului auto, fara a compromite, in schimb, nivelul de confort.
Autovehiculul beneficiaza de elemente de conectivitate, precum Apple CarPlay, Android Auto sau incarcator wireless, pentru facilitarea operatiunilor desfasurate pe telefonul de tip smartphone, in timpul calatoriei. Pentru linistea si siguranta pasagerilor, i30 este dotat cu sistem autonom de franare la detectarea pietonilor, pilot automat inteligent, sistem de asistenta la mentinerea benzii de rulare, cat si sistem de monitorizare a unghiului mort.

Noul i30 beneficiaza de trei versiuni de motorizare pe benzina, echipate standard cu sistem Stop & Go (ISG), clientii avand posibilitatea de a opta intre cel de 1,4 litri T-GDi, in patru cilindri, care dezvolta 140 CP, cel de 1,0 T-GDi, in trei cilindri, disponibil cu 120 CP sau 1,4 litri MPi cu patru cilindri si 100 CP. In plus, este disponibil si un propulsor turbo diesel de 1,6 litri, in patru cilindri, care poate livra 95, 110 sau 136 CP, inregistrand emisii reduse de CO2, care pornesc de la 89 g / km. Posesorii pot alege intre transmisia manuala cu sase rapoarte (6MT) sau cea automata in sapte trepte cu dublu ambreiaj (7DCT).

Top