Let Hyundai power your world.

De la tehnologia electrificata, la definirea viitorului mobilitatii.

Hyundai reprezinta mai mult decat deplasarea intre punctele A si B. Reprezinta drumul catre viitor. De la condusul electric pe distante lungi, pana la mobilitatea viitorului. De la domeniul roboticii, la transportul aerian fara emisii. De la vehicule alimentate cu hidrogen, la o societate durabila. 

Descopera lumea Hyundai.

Solicita oferta

De la autonomie electrica, pana la incarcare ultra-rapida.

Emisii zero, performante impresionante si o calatorie lina sunt doar cateva dintre motivele pentru care sa alegi un model electric. Masina Anului 2022 - IONIQ 5 - combina designul unic, centrat pe pasageri, cu tehnologia si confortul de ultima generatie. Datorita sistemului de incarcare ultra-rapida, problemele privind incarcarea sunt eliminate.

Incarcare ultra-rapida.

Incarcare ultra-rapida.

Doar 18 min sunt necesare pentru incarcarea modelului IONIQ 5 pana la o capacitate de 80%. Datorita tehnologiei de 800 V, poate fi obtinuta o autonomie de pana la 100 km in doar 5 minute*.
*Timpul de incarcare poate varia in functie de conditiile de incarcare disponibile, inclusiv de tipul si de starea incarcatorului, temperatura bateriei si temperatura ambianta la punctul de utilizare.

Afla mai multe
Relaxeaza-te oricand, oriunde.

Relaxeaza-te oricand, oriunde.

Un spatiu inteligent de locuit, care utilizeaza materiale provenite din surse durabile. Scaunele reglabile ofera o experienta placuta pentru pasageri.

Afla mai multe
Vehicle-to-Load: alimenteaza orice aventura.

Vehicle-to-Load: alimenteaza orice aventura.

In timpul deplasarii, incarcati aparatele si echipamentele electrice cu adaptorul V2L. De la biciclete electrice la dispozitive pentru camping, nu este nevoie sa lasati nimic acasa. Functia V2L functioneaza chiar si atunci cand autovehiculul este oprit.

Afla mai multe
Inapoi
Reia testul

De la tehnologii avansate, la transport aerian.

Hyundai defineste viitorul mobilitatii. De la mobilitatea aeriana urbana, pana la domeniul roboticii. De la conducerea autonoma, la meta-mobilitate – unde robotica contribuie la conectarea lumii virtuale cu realitatea. Obiectivul Hyundai este ca societatea de maine sa fie definita de autonomie si de sustenabilitate.

Mobilitatea aeriana urbana (UAM): atinge noi orizonturi.

Mobilitatea aeriana urbana (UAM): atinge noi orizonturi.

Mobilitatea aeriana urbana ofera confort fara emisii.

Parteneriate strategice cu Boston Dynamics si CRADLE.

Parteneriate strategice cu Boston Dynamics si CRADLE.

Achizitionarea de catre Hyundai a companiei Boston Dynamics si infiintarea CRADLE, o comunitate globala de inovare, continua angajamentul companiei de a dezvolta viitoare solutii de mobilitate. Multe concepte inovatoare vor deveni in curand realitate.

Robotaxi bazat pe IONIQ 5.

Robotaxi bazat pe IONIQ 5.

Hyundai a dezvoltat un robotaxi - bazat pe IONIQ 5 - prin intermediul parteneriatului cu Motional, un pionier si lider in tehnologia autonoma. Siguranta si confortul oferite de autovehiculele Hyundai se imbina cu tehnologia de condus autonom.

Tehnologii ecologice. Hidrogenul: combustibilul viitorului. Puterea V2G. Viziunea Hyundai pentru sustenabilitate Zero emisii pana in 2045. Surse regenerabile. Viziunea Hyundai pentru sustenabilitate Prezent Viitor
Viitor Prezent Viziunea Hyundai pentru sustenabilitate. Zero emisii pana in 2045. Surse regenerabile. Hidrogenul: combustibilul viitorului. Puterea V2G. Tehnologii ecologice. Viziunea Hyundai pentru sustenabilitate

De la condusul sustenabil, pana la construirea unei societati bazate pe hidrogen.

Pentru Hyundai, sustenabilitatea reprezinta atat reconsolidarea gamei de produse, cat si a intregului lant valoric. Fiecare componenta a operatiunilor – de la aprovizionarea cu materiale pana la realizarea detaliilor – este atent monitorizata pentru a minimiza impactul asupra mediului. De la utilizarea materialelor durabile in procesul de productie, pana la dezvoltarea unei societati in care mobilitatea este alimentata de hidrogen, obiectivul Hyundai este de a oferi o noua perspectiva asupra lumii.

Tehnologia V2G.

Tehnologia V2G.

V2G este cea mai recenta tehnologie prin intermediul careia energia va fi transferata de la bateria unui autovehicul electric inapoi la reteaua electrica. De asemenea, va permite o gestionare eficienta a cererii de energie, in special in timpul orelor de varf, eliminand astfel dependenta de combustibilii fosili.

Sustenabilitate.

Sustenabilitate.

Pentru un viitor mai durabil, Hyundai utilizeaza materiale ecologice si recicleaza deseurile provenite din procesul de fabricatie.

Hidrogenul: combustibilul viitorului.

Hidrogenul: combustibilul viitorului.

Hidrogenul este o sursa de combustibil foarte eficienta pentru a genera energie, fiind o sursa de energie atractiva pentru vehiculele cu emisii zero si un element revolutionar pentru stocarea si transformarea excesului de energie regenerabila.

Viziunea Hyundai pentru 2030.

Viziunea Hyundai pentru 2030.

Obiectivul Hyundai pentru 2030 este de a electrifica intreaga gama de autovehicule. Pentru moment, Hyundai ofera doua modele 100% electrice – IONIQ 5 si KONA Electric. Ambele autovehicule ofera o autonomie remarcabila, interior confortabil si spatios, dar si cele mai noi tehnologii pentru siguranta.

Zero emisii pana in anul 2045.

Zero emisii pana in anul 2045.

Obiectivul Hyundai de a reduce emisiile de carbon pana in anul 2045 urmareste toate etapele de productie. Prin electrificarea gamei de produse si investitiile in noi forme de energie, cum ar fi hidrogenul, Hyundai deschide in mod constant calea catre un lant valoric durabil.