TUCSON.

Step in. Stand out.

Design revolutionar.
Performante electrizante.

Bine ai venit la bordul TUCSON! Cu un design revolutionar, noul model al gamei Hyundai dispune de tehnologii avansate, dar si de o gama variata de sisteme de propulsie electrificata.

Propulsoare electrificate.

Propulsoare electrificate.

Odata cu lansarea pe piata a versiunilor hybrid, plug-in hybrid si cu sistem m-hybrid de 48 V pentru TUCSON, Hyundai pune la dispozitia clientilor cea mai variata gama de sisteme de propulsie electrificata din segmentul modelelor SUV de clasa compacta.

Design revolutionar.

Design revolutionar.

Exteriorul TUCSON a fost proiectat pentru a exprima ceea ce designerii Hyundai denumesc „Parametric Dynamics”, un stil care foloseste linii, fatete, unghiuri si forme, pentru o estetica indrazneata si remarcabila, precum si pentru a adauga un aer futurist modelului.

Tehnologii avansate.

Tehnologii avansate.

TUCSON integreaza cele mai recente tehnologii, pentru siguranta si asistenta conducatorului auto.

De la un model concept la designul revolutionar.

Limbajul de design al Hyundai TUCSON are ca sursa de inspiratie modelul concept Vision T, dezvaluit in cadrul Salonului Auto de la Los Angeles 2019. Modelul de clasa SUV, care se afla la cea de-a patra generatie, integreaza noua directie stilistica Hyundai „Sensuous Sportiness”.

Hyundai Auto Romania
Misiunea directiei stilistice Hyundai „Sensuous Sportiness” este de a adauga valoare emotionala experientei de condus. Designul de anvergura depaseste din nou asteptarile, provocand astfel standardele pietei din cel mai competitiv segment al industriei.

SangYup Lee, Senior Vice President and Head of Hyundai Global Design Center.

5 ani garantie fara limita de kilometri.

TUCSON dispune de pachetul Hyundai de 5 ani garantie fara limita de kilometri, alaturi de garantia extinsa de 8 ani sau 160.000 de km pentru bateria litiu-ion polimer de inalta tensiune.

Afla mai multe despre TUCSON.

Design.

Design.

Caracteristici.

Caracteristici.

N Line.

N Line.