Customer Racing.

Un campionat important pentru Hyundai Motorsport.

Pornind de la tehnologia si expertiza dobandite in WRC, Rally2 Customer Racing reflecta sustinerea oferita fanilor si pilotilor amatori din intreaga lume, prin intermediul modelelor sportive Hyundai.

Categoria Rally2 a fost lansata sub denumirea de R5 in anul 2012 de catre Fédération Internationale de automobile (FIA), organizatia care guverneaza sporturile cu motor, find conceputa ca cel de-al doilea nivel al Campionatului Mondial de Raliuri WRC. Ulterior, programul a devenit unul dintre cele mai competitive sporturi cu motor din lume, in cadru caruia participa modelele unor renumiti producatori auto. Dedicata echipelor private, categoria ofera accesibilitate, prin limitarea costurilor cu autovehiculele si componentele.

Clasamentul Rally2.

Clasamentul Rally2.

Pentru mai mute informatii despre clasamentul Rally2, acceseaza website-ul Hyundai Motorsport.

motorsport.hyundai.com

i20 N Rally2

i20 N Rally2 este cel de-al doilea model de raliuri destinat echipelor si conducatorilor auto privati. 

Dezvoltarea modelului a demarat in luna ianuarie 2020, echipa de designeri si de ingineri valorificand experienta acumulata in proiectul i20 R5. Dupa etapa initiala de testare - desfasurata la sediu Hyundai de la Azenau, Germania, la inceputul anului 2021 - i20 N Rally2 a fost testat riguros atat pe pietrisul din Italia, cat si pe zapada si pe gheata din Suedia, parcurgand in total peste 1.000 km.

Afla mai multe.

Afla mai multe.

Pentru detalii tehnice suplimentare despre i20 N Rally2, acceseaza website-ul Hyundai Motorsport.

motorsport.hyundai.com