Close

System Error

 
Close

Posted on my Facebook wall
 
 
 
close
What people like the best option?
Trim
Exterior Color
Interior Covering
loading
Hyundai KONA Hybrid.

You drive it. You define it.

HME_PHEV_logo_car
 
 

 
 
Imaginile sunt cu titlu de prezentare, mostrele de culoare putand varia fata de cele reale.

 
previous
next
 
Brosura Download Distribuie

Pentru a beneficia de oferta Hyundai, va rugam sa completati formularul de mai jos.


Nume
Prenume
Telefon
Email
Distribuitor
Va rugam sa introduceti textul din imaginea alaturata.

Text ilizibil? Reincercati.


Declar ca am citit Nota de informare si Politica privind protectia datelor; inteleg ca prin completarea formularului, datele personale vor fi prelucrate in scopul procesarii solicitarii.
Declar ca am peste 16 ani si am luat la cunostinta de Politica de confidentialitate a site-ului.
Puteti sa va exprimati acordul/ dezacordul prin selectarea unei singure optiuni:
sunt de acord cu includerea datelor personale in baza de date comuna a operatorilor asociati, pentru primirea informarilor periodice si a ofertelor comerciale din partea acestora (marketing direct);
nu sunt de acord cu includerea datelor personale in baza de date comuna a operatorilor asociati, pentru primirea informarilor periodice si a ofertelor comerciale din partea acestora (marketing direct).

Descopera Hyundai KONA Hybrid.

Combinatia intre motorul traditional pe benzina si propulsorul
electric asigura eficienta, protejand in acelasi timp mediul inconjurator.

Expresiv si versatil.

KONA Hybrid dispune de un design remarcabil si ofera posibilitati multiple de personalizare.

Faruri bi-LED

Farurile bi-LED confera modelului un aspect distinctiv.

Grila de tip cascada

Designul modelului atrage prin grila de tip cascada, de mari dimensiuni.

Oglinzi retrovizoare.

Plafonul panoramic in doua nuante si oglinzile exterioare permit personalizarea autovehiculului in maniera proprie.

Bandouri laterale

Bandourile laterale amplifica dinamismul modelului.

Jante

KONA Hybrid dispune de jante din aliaj de 16’’ si 18’’.

Blocuri optice spate

Blocurile optice adopta noua semnatura vizuala, fiind proiectate pentru un aspect dinamic.

Spoiler aerodinamic

Spoilerul imbunatateste eficienta aerodinamica. In plus, stopul integrat avertizeaza conducatorii auto despre manevrele de franare ale autovehiculului.

Design interior.

Designul interior reflecta aspectul elegant al exteriorului. Paleta de culori ofera clientilor posibilitatea de a personaliza autovehiculul in functie de preferinte: portocaliu, verde, rosu sau alb. Nuanta selectata este prezenta pe ramele fantelor de ventilatie, in jurul schimbatorului de viteze, pe inelul butonului de pornire a motorului, cusatura tapiteriei, precum si pe volan.

Confort

Spatiu extins.

KONA Hybrid beneficiaza de spatiu generos pentru pasageri si bagaje, dar si de compartimente suplimentare de depozitare. Pentru versatilitate sporita, spatarul scaunelor spate se rabateaza in configuratia 60:40.

Conectivitate.

Mereu conectat datorita sistemului multimedia care ofera pasagerilor posibilitatea de a conecta cu usurinta telefoanele mobile, prin intermediul Apple CarPlay si Android Auto, la ecranul tactil de 7’’.

Sistem audio Krell

Ecran tactil de 7 inchi

Tehnologie

Sisteme avansate.

KONA Hybrid ofera functii avansate de conectivitate, care integreaza telefoanele de tip smartphone si permit utilizarea intuitiva si in siguranta a acestora in timpul deplasarii.

Head-Up Display (HUD)

HUD proiecteaza informatii relevante, direct in campul vizual al conducatorului auto, pentru procesarea rapida a informatiilor, fara a distrage atentia de la condus.

Sistem de navigatie cu ecran de 10,25 inchi

Sistemul multimedia cu ecran de 10,25 inchi, disponibil optional pentru KONA Hybrid, dispune de o camera video pentru marsarier, cu linii de ghidare dinamica, alaturi de un abonament gratuit pe sapte ani la serviciile LIVE, care ofera informatii actualizate in timp real despre vreme, trafic, radare* si cautarea online a punctelor de interes.

*Functia este disponibila numai in anumite regiuni.

Incarcare wireless

KONA Hybrid integreaza un suport pentru incarcare wireless prin inductie (standard Qi). Starea de incarcare a telefonului este confirmata de un LED amplasat deasupra suportului.

Instrumentar de bord

Ecranul LCD de 4,2 inchi ofera informatii importante despre modul de condus, printre care sistemele de siguranta activa, consumul de combustibil, instructiunile de navigatie sau temperatura din exterior.

Performanta

*Conform testelor WLTP.

Eficienta sistemului hibrid.

Combinatia intre motorul traditional pe benzina si propulsorul electric, alimentat de bateria litiu-ion polimer, asigura eficienta, protejand in acelasi timp mediul inconjurator. Ca parte a sistemului de franare regenerativa, motorul electric contribuie, de asemenea, la decelerarea autovehicului si, astfel, la incarcarea bateriei.

Siguranta

Hyundai SmartSense.

KONA Hybrid este echipat cu Hyundai SmartSense, o serie de sisteme de asistenta pentru conducatorul auto.

Sistem autonom de franare (AEB)
Modelul beneficiaza de sistem autonom de franare la detectarea pietonilor. Cu ajutorul senzorilor radar si al camerei frontale, AEB actioneaza in trei etape. Initial, sistemul avertizeaza vizual si acustic conducatorul auto, aplicand automat o forta de franare a carei intensitate creste treptat, pentru a evita riscul unui accident sau pentru a reduce daunele atunci cand o coliziune este inevitabila.

Sistem de asistenta la mentinerea benzii de rulare (LKA)
Alerteaza conducatorul auto in cazul schimbarii benzii de rulare fara actionarea semnalizatoarelor.
LKA avertizeaza vizual si sonor, corectand proactiv pozitia volanului, pentru a mentine autovehiculul pe mijlocul benzii de rulare.

Sistem de monitorizare a unghiului mort (BSD)
Utilizand tehnologia radar, BSD monitorizeaza partile laterale spate ale masinii si, in cazul in care este detectat un alt autovehicul, un semnal de alerta este afisat in retrovizoarele exterioare. In plus, cu ajutorul senzorilor BSD, sistemul RCTA (Avertizare la deplasarea in marsarier) detecteaza vehiculele aflate in spate, atunci cand unitatea este manevrata pentru iesirea din spatii de parcare cu vizibilitate redusa, avertizand conducatorul auto.

Sistem de asistenta pentru faza lunga (HBA)
In momentul in care modul auto este selectat, sistemul HBA detecteaza noaptea vehiculele care se deplaseaza atat din sensul opus, cat si pe cele care au aceeasi directie de deplasare, comutand astfel de pe faza lunga pe cea scurta, in cazul in care conditiile de drum o impun. Atunci cand nu detecteaza alte vehicule in apropiere, sistemul reactiveaza automat faza lunga, pentru vizibilitate maxima.

GARANTIE

KONA Hybrid dispune de pachetul Hyundai de 5 ani garantie fara limita de kilometri, alaturi de garantia extinsa pentru bateria litiu-ion polimer.

Garantia include sistemul de propulsie, directia, suspensia, precum si sistemul de franare.

Preturi
Motorizare Echipare Pret lista Pret promotie Pret Program Hyundai 2020* Pret Program Remat 2020**
141 CP, benzina, Highway Highway 26.442 € 23.574 € 22.075 € 19.945 €

Preturile sunt exprimate in euro si contin TVA.
Hyundai Auto Romania SRL isi rezerva dreptul de a modifica si de a actualiza preturile, fara un anunt in prealabil.

*Oferta supusa unor termene si conditii, valabila in limita stocului disponibil, in luna noiembrie 2020. Valoare obtinuta prin scaderea din pretul de promotie a reducerii comerciale de 1.500 € (TVA inclus) oferite de Hyundai Auto Romania, calculate in euro. Pretul nu include echipamente, accesorii sau dotari optionale. Imaginile sunt cu titlu de prezentare.

**Oferta supusa unor termene si conditii, destinata persoanelor fizice, valabila pana la 30 noiembrie 2020, in limita stocului disponibil. Valoare obtinuta prin scaderea din pretul de promotie a reducerii comerciale de 1.500 €, TVA inclus, oferita de catre Hyundai Auto Romania, calculata in euro si a contravalorii primei de casare de 6.500 RON, disponibila in PSIPAN, derulat de catre Administratia Fondului pentru Mediu si finantat din Fondul pentru Mediu, respectiv a unui ecobonus de 1.000 RON, pentru autovehiculele cu emisii CO2 sub 105 g/ km si a unui ecobonus de 2.500 RON, pentru autovehiculele hybrid. Pretul nu include echipamente, accesorii sau dotari optionale. Imaginile sunt cu titlu de prezentare.

Specificatii
Imaginile disponibile sunt cu titlu de prezentare. Informatiile si imaginile prezentate se bazeaza pe datele disponibile la momentul publicarii, pot diferi de la regiune la regiune si pot fi modificate fara un anunt prealabil. Este posibil ca unele echipamente sa nu fie disponibile in varianta de echipare standard, putand fi achizitionate contra cost. Toate autovehiculele sunt dotate si livrate de catre producatorul Hyundai numai cu anvelope de vara. Valorile specificate in detaliile tehnice si volumul portbagajului pot varia in functie de gradul de echipare. Hyundai Auto Romania isi rezerva dreptul de a schimba specificatiile tehnice si echiparile, fara un anunt prealabil.

Modelul beneficiaza de cinci ani garantie fara limita de kilometri, cinci ani asistenta rutiera si cinci ani verificari tehnice periodice gratuite. Autovehiculele exploatate in scop comercial (ex.: scoli de soferi, taxi, inchiriere auto etc.) beneficiaza de o garantie de trei ani, in limita a 100.000 kilometri.
top

Top