Costuri.

Pot economisi bani detinand o masina electrica?

In timp ce beneficiile privind mediul inconjurator sunt clare, pot exista si avantaje financiare.

Incarcare
Mentenanta
Beneficii
Electricitate vs. combustibil.

Electricitate vs. combustibil.

Poti beneficia de costuri reduse pentru energie in comparatie cu alimentarea autoturismelor cu benzina. Sistemul avansat de management al bateriei de la Hyundai - functia de programarea a timpului de incarcare te poate ajuta sa economisesti. In plus, in anumite zone exista locuri gratuite pentru parcarea autovehiculelor electrice.

Costuri de intretinere.

Costuri de intretinere.

Costurile de intretinere pot fi mai mici decat pentru un automobil conventional. Ca si celelalte modele ale game Hyundai, autovehiculele HEV, PHEV si BEV beneficiaza de o garantie de 5 ani fara limita de kilometri, alaturi de garantie de 8 ani sau de 160.000 km pentru bateria litiu-ion polimer de inalta tensiune.

Beneficii.

Beneficii.

In functie de regiunea in care locuiesti, poti beneficia de stimulente guvernamentale sau de reduceri de impozit, atunci cand achizitionezi un EV. Multe tari europene pun la dispozitie diverse programe pentru a face EV-urile mai accesibile.

Economii pe termen lung.

Desi pretul initial de achizitie poate parea semnificativ mai mare, costurile de intretinere pot fi mai mici decat pentru un automobil conventional. Vehiculele ICE (motor cu ardere interna) au un numar mai mare de piese care se uzeaza in timp, ceea ce poate duce la reparatii costisitoare. BEV-urile, pe de alta parte, folosesc mai putine piese consumabile.