Versatilitate.

Mai multe optiuni.

Intrebari despre autonomie, modalitatea de incarcare sau experienta de condus? Afla mai multe.

Calculator autonomie

Cati kilometri parcurgi zilnic?

Calculeaza care este intervalul de timp necesar incarcarii autovehiculului.

22 km

 

 

zile

intre
incarcari

 

 

zile

intre
incarcari

KONA - 100% Electric

La fel cum exista o serie de factori care influenteaza eficienta consumului de combustibil al unui motor cu ardere interna (ICE), autonomia totala a unui autovehicul electric va fi influentata de dimensiunea bateriei, de stilul dumneavoastra de condus, de temperatura exterioara, de pasagerii pe care ii transportati si de multe altele.


  Incarcare

  Incarcarea la domiciliu.

  Mai multe optiuni pentru tine.

  Statie proprie
  Statie publica
  Statie proprie.

  Statie proprie.

  Prin instalarea unei statii de incarcare la domiciliu, autovehiculul se poate incarca mai repede fata de conectarea la o priza domestica. O statie de incarcare la domiciliu poate fi montata pe perete (intr-un garai) sau autonoma (la exterior). Distribuitorii Hyundai va pot ajuta in procesul de selectare a configuratiei potrivite. Incarcarea unui autovehicul electric este similara cu incarcarea unui telefon mobil - incarca autovehiculul peste noapte, iar dimineata te bucuri de o baterie complet incarcata. De asemenea, poti opta pentru conectarea la o priza standard, insa durata de incarcare va creste.

  Statie publica.

  Statie publica.

  Atunci cand mergi la cumparaturi, la film sau la un restaurant cu prietenii, nu vita sa verifici unde se afla cea mai apropiata statie de incarcare publica. Astfel, bateria poate fi incarcata cat timp masina se afla in parcare.

  Incarcarea la locul de munca.

  Multe companii ofera statii de incarcare pentru angajati, respectiv vizitatori.

  Incarcarea in timpul unei calatorii.

  Planifici un road trip cu un autovehicul electric? Este important ca toate detaliile sa fie stabilite inainte de calatorie, astfel incat pauzele de cafea sa fie planificate in zonele prevazute cu statii de incarcare rapida DC. Pentru a veni in ajutor, sistemele la bord, precums serviciile Hyundai LIVE, ofera informatii in timp real despre statia de incarcare - cum ar fi locatia, tipurile de conector si disponibilitatea.

  Depaseste limitele.

  Pentru calatoriile pe distante lungi la bordul unui autovehicul 100% electric este important sa iti planifici traseul, astfel incat sa poti savura o ceasca de cafea in cadrul unei locatii care dispune de statii de incarcare rapida. Mai mult, Servicile LIVE ofera informatii in timp real despre statiile de incarcare disponibile in Europa, numarul acestora find in crestere.

  Experienta de condus

  It's fun to drive.

  In primul rand, autovehiculele electrice sunt de obicei echipate cu un reductor cu o singura treapta, astfel incat nu mai exista comutari. Drept urmare, calatoria este lina si silentioasa, iar raspunsul este aproape instantaneu.

  In al doilea rand, EV-urile reactioneaza surprinzator de rapid, ofera un cuplu instant si o acceleratie impresionanta. In pofida greutatii suplimentare pe care o aduce bateria, BEV-urile reactioneaza rapid si ofera o accelerate lina si constanta.

  Automobilele electrice se conduc intr-o maniera usoara, silentioasa, iar experienta de condus este relaxanta. Un EV este tot un automobil. Nu este nimic dificil in modalitatea de conducere. Daca poti conduce un automobil conventional, poti conduce si unul electric.